1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Z Otwarzaniem Gier po przerobce

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez masters95, Luty 27, 2013.

  1. masters95

    masters95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.
    Jestem tu nowy wiec proszę nie krytykowac :D. Odrazu przejdę do rzeczy mianowicie chodzi ze przerabialem konsole okolo roku temu i nie wiem dla czego nie działa mi wiekszosc gier takich jak:
    PES 13
    NBA
    NFL
    te gry nie chca mi działac chodz na innym x-boxie chodza normalnie czy jest to winna przerobki??
    Prosze was o szybka pomoc bo chcial bym pograc w wiekszosc nowych gier lecz nie wiem dlaczego mi one nie działaja z góry dzieki :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Musisz wiedzie jakie masz lt i pod takie nagrywac gry
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    mozliwe ze masz gry nagrane pod nie swoje LT najszybciej sprawdzisz wypalajac 2 plyty jedna pod LT 2.0 a druga pod LT 3.0
     
  5. masters95

    masters95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sprawdzic Lt pytam się bo jestem świeży w tych sprawach
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nie da sie jedynie 2 kopie jak wyzej
     
  7. masters95

    masters95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lt bodajże mam 3.0 z tego co pamiętam. A czy może to byc wina aktualizacji poniewaz gdy pierwszy raz wrzuciłem grę to prosiło mnie o aktualizacje lecz gdy nacisnołem by się aktualizowało po ponownym właczeniu xboxa pisało bym przetarł plytke szmatko lub zresetował xa. Instalacja gry rowniez nic nie daje
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jaki masz dash ? jesli masz lt 3.0 to gry wszystkie smigaja mozesz jeszcze usunac pamiec podreczna xboxa, ciezko ocenic jakie masz LT ? skoro twierdzisz ze 3.0 przelec gre abgx tz iso (usun stary dvd plik) i wypal jesli bedzie info plyta nieobslugiwana tz ze masz lt 2.0
     
  9. masters95

    masters95 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 27, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dowiedziałem sie jakiego mam dasha:D Dash to 16203
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1112
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Większość gier nie działa czy wszystkie ? może przy wejściu XGD3 wywaliło Ci przeróbkę ??
    a jeśli miałeś gry nagrane pod LT 2.0 to przy flashu LT 3.0 musisz te gry wypalić jeszcze raz
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Też tak miałem po aktualizaji przestały mi działać gry xgd3 natomiast xgd2 działały normalnie pomogło usunięcie pamięci podręcznej
     
Wczytywanie...

Poleć forum