1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Pad-em

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fryta1997, Styczeń 7, 2012.

  1. Fryta1997

    Fryta1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Strzegom
    Witam, mam problem z padem bezprzewodowym.Był on używany przez wcześniejszego właściciela,jak go miałem na początku działał bez przeszkód a teraz nie może się połączyć,dioda pokazuje połączenie i gaśnie.Nie wiem co z tym zrobić.Czasami ni się udzaje połączyć ale to bardzo sporadycznie po próbowaniu z 15min ,baterie są nowe.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Musisz go zsynchronizować z konsolą (wcisnąć przycisk na padzie-z tyłu i na konsoli-obok wejścia na kartę pamięci).
     
  4. Fryta1997

    Fryta1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Strzegom
    no właśnie w tym problem że nie moge włączyć do takiego stopnia pada żeby to zsynchronizowac.Pad włącza się i przed pokazaniem 1 wyłącza się
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Spróbuj z innym padem, jeżeli będzie to samo to widocznie moduł rf Ci szwankuje.
     
  6. Fryta1997

    Fryta1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Strzegom
    mam 2 pady i ten 2 chodzi bez zarzutów
     
  7. Fryta1997

    Fryta1997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Strzegom
    Prosze bardzo o pomoc ponieważ nie chcę tracić kasy na nowego pada jak ten można jakoś naprawic
     
Wczytywanie...

Poleć forum