1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padami, pomocy!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciejowskyy, Sierpień 7, 2014.

  1. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam duży problem z połączeniem padów z konsolą, sens w tym że strasznie przerywa połączenie, czy da się do jakoś naprawić żeby działało normalnie czy trzeba kupować nowe koszyczki/pojemniki na baterie i czy takie można kupić w media markt,avans,satrun,media expert itp ? Bardzo zależy mi na czasie w tym momencie, a jakbym zamówił z allegro dopiero dostane je po niedzieli....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rys97

    Rys97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2012
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Można kupić ale najpierw wymień do pewności baterie i sprawdź czy zadziała ;D
     
  4. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Może opisz dokładnie o co chodzi?? Czy baterie nie łączą? Czy przerywa połączenie? Pada szt1 czy więcej? Jak wszystkie przerywają to zepsuty nadajnik w konsoli pisz na PW mam do sprzedania :)

    Koszyk na baterie jest tak zrobiony, że nie ma szans żeby nie łączył, jak wyżej sprawdź baterie
     
  5. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem leżał w tym że po wciśnięciu przycisku do włączania włączał się na sekunde i gasł od razu teraz zamówiłem nowe koszyczki/pojemniczki na baterie mam nadzieję że pomoże. pady raczej nie maja problemu z łącznością bo gram jak narazie poprzez kabel i jest wszystko ok
     
  6. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wyjmij koszyk i przegnij trochę blaszki na dole. Są one często zbyt mocno ściśnięte od częstych wymian baterii i nie łączą.
     
  7. Kizo

    Kizo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2014
    Posty:
    393
    Polubienia:
    146
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zary, Poland
    dobrze kolega radzi też tak miałem i pomogło
     
  8. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam nie chce zakładać nowego tematu wiec napiszę tutaj i mam nadzieję że ktoś mi odpowie :) Dzisiaj dotarły do mnie nowe zamówione koszyczki, problem ten sam wkładam baterie zapinam chce włączyć 4 kontrolki zaświecą się na sekundę i zgasną... Nie chce mi sie juz leżeć na podłodze i być uzależnionym od długości kabla, a denerwuje mnie sam fakt że zamówiłem nowe i praktycznie nic nie zmieniło :/
     
  9. Maciejowskyy

    Maciejowskyy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2014
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    może już twoje baterie czy tam akumulatorki dokonują żywota?
     
Wczytywanie...

Poleć forum