1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padami xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 89ns, Listopad 28, 2013.

  1. 89ns

    89ns Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Szanownych Użytkowników! Chciałbym dowiedzieć się jak rozwiązać problem, dotyczący tytułowych padów. Otóż co kilka włączeń xboxa, konsola nie wykrywa mi dżojstików. Wtedy resetuję ją kilka razy, w końcu wszystko ładnie się załącza i mogę cieszyć się grą w fifę ze znajomymi dwoma padami, bez najmniejszych problemów. Teraz natomiast, nie mogę ich uruchomić w ogóle, nie pomagają wczesniej wymienione metody. Z góry dziękuję wszystkim, którzy będą próbowali pomóc ustalić przyczynę takiego stanu rzeczy i ewentualnie pomogą rozwiązać zaistniały problem.


    Z poważaniem
    -89ns, wołający o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Moduł RF do wymiany najprawdopodobniej...
     
  4. 89ns

    89ns Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dopiero teraz natknąłem się na podobne wątki, niestety. Koszt w okolicach 15 zł jak czytam? Co było przyczyną? I gdzie mogę naprawić/kupić zamienną część i wymienić?
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Tak, groszowe sprawy.
    Czasem ten moduł pada ... bez przyczyny :D
    Na necie są filmiki jak to wymienić, a ile w jakimś serwisie wołają to nie wiem..
     
  6. 89ns

    89ns Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jak sprawdzić, czy na pewno w tym tkwi problem? Jesteś pewny, że właśnie o to chodzi? :)
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1105
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pewności nie mam... ale myślę, że to może być przyczyną.Rozumiem,że na innej konsoli pady działają prawidłowo?? ..zaczekaj ,aż ktoś jeszcze zabierze głos w tej sprawie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum