1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z padem bezprzewodowym

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marhero, Wrzesień 30, 2011.

  1. marhero

    marhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam problem z jednym z padów, gdy mam wsadzone do niego baterie i zalańczam go, to chwile zaświeci i kilka sekund później diody sie gaszą, gdy włoże te baterie do 2 pada, to wszystko jest ok, cały czas świeci.. co jest grane?? padów nie testowałem jeszcze poniewaz nie mam póki co zasilacza do konsoli, czy mozliwe ze pad sie zepsuł? kontrolery pożyczone od kumpla wiec pytam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nie wiem czemu mam też tak mam pada czarnego z slima i pada białego z arcade. jak baterie są przy koncu wyładowanania. przy czarnym padzie działają przy białym już nie. widać że jest różnica poboru napięć ....a oba orginalne od ms. wina słabych bateri
     
  4. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Możliwe ze kieszonka na baterie jest uszkodzona i coś nie styka.
     
  5. marhero

    marhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przelozylem kieszonke z drugiego pada i problem ten sam
     
  6. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Widocznie ten pad wymaga lepszych baterii ,też mam pady od Arcade i jak baterie są słabe to na sekundę ,jest dioda na padzie a potem gaśnie :rolleyes:.
     
  7. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ja bym sprawdzał przy full bateriach. widać nie każdy pad taki sam. na jednym padzie baterie uznał że się nie włacza na drugim grałem na nich 2tyg jeszcze
     
  8. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale mi teraz baterie dobrze trzymają patrzyłem w menu konsoli i mam jeszcze 3 kreski na ile to starczy :eek:.
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zależy ile grasz
     
  10. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ostatnio gram dość często 2 godziny na dzień i jak na razie baterie trzymają bo w jednym padzie się ,już wyczerpały :eek:.
     
  11. rafcio.b@op.pl

    rafcio.b@op.pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    2 godz na dzień. Zależy jakie baterie ale myśle że na tydzień spokojnie starczy albo nawet dwa;)A wogule to polecam akumulatory. Jak się wyczerpią to ładujesz:)
     
  12. AssasinsGames

    AssasinsGames Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    106
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No wiem ale co się bardziej opyla kupić te od Microsoftu czy takie z Akumulatorkami byłem w Poniedziałek widziałem takie GP chyba dobra firma w cenie 30-50 złoty miały akumulatorki a od Microsoftu był za 100 złoty :D.
     
  13. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    od ms był kupował z podrobami jest tak że nie pasują idealnie i jakość ma dużo do rzeczenia
     
  14. marhero

    marhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za odpowiedzi, jeszcze zapytam: nie ma różnicy w padach? tzn czy z pady z arcade bd pasować do x'sa premium xenona? wybaczcie za takie pytania ale xboxa mam od wczoraj :D
     
  15. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    kazdy pad do xbox 360 dziala z kazda wersja xboxa 360
     
  16. marhero

    marhero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziękówa mistrze :):)
     
Wczytywanie...

Poleć forum