1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Padem bezprzewodowym

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Kastet, Czerwiec 21, 2012.

  1. Kastet

    Kastet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam


    Przed nową aktualizacją Dashborda miałem tak , że po załączeniu konsoli Pad bezprzewodowy był przypisany do gracza pierwszego a pad przewodowy do drugiego . Po aktualizacji pad przewodowy jest pokazany na pierwszym miejscu....Jak to do cholery zmienić ? HELP !!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamilloks

    Kamilloks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sulechów
    A nie da się po prostu włączyć najpierw bezprzewodowego żeby go ustawiło jako pierwszego a później drugiego żeby był drugi ? No u mnie jest tak że jak włączam pierwszego mam czarnego i białego bezprzewodowego to jak włączam pierwszy czarny to jest pierwszy, jak później biały to biały jest drugi. Ale jeśli odłączę w trakcie gry czarnego to biały nadal jest 2. Ale jeśli wyłączę konsolę i później włączę pierwszego białego to on jest właśnie pierwszy.
     
  4. Kastet

    Kastet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Robiłem tak i nic . Po ponownym włączeniu konsoli zawsze wykrywa przewodowy jako pierwszy , pomimo wcześniejszego wykrywania bezprzewodowego z odpiętym przewodowym
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odlaczaj zawsze pada. Zreszta co za roznica czy jestes pierwszy czy drugi

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Kastet

    Kastet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dla nas duża bo narzeczona przyzwyczaiła się że jest zawsze na dole a ja na górze - bez skojarzeń , chodzi mi o granie na splicie ;)
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  8. eskai

    eskai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, dołącze się do tematu, mam pewien dziwny problem z padami bezprzewodowymi

    1) mam oryginalnego xboxa 360 slim dołączony był do niego pad bezprzewodowy
    2) dokupiłem od znajomego ze sklepu drugiego pada oryginalnego
    3) dostałem gratis dwa kable play & charge kit z dwoma akumulatorami wszystko oryginał.

    4) grałem nie za często raz na tydzień po 2h na dwóch padach ze znajomymi, bla bla bla po miesiącu czas na ładowanie

    i teraz po kolei

    podłączyłem od razu dwa pady z akumulatorami pod p&c kit zostawiłem na noc konsolkę wg wytycznych, czyli konsola chodziła a po naładowaniu się wyłącza.

    i teraz tak na drugim z dokupionych padów czyli od znajomego, obydwa akumulatory pokazują 100% naładowania, czyli zielone diody
    a na oryginalnym czyli od zestawu tylko 3 kreski czyli powiedzmy 80%.

    i teraz, chciałem doładować akumulatory więc konsola działała przez 6 h na oryginalnym padzie najpierw z jednym akumulatorem plus kolejne 6 h na drugim akumulatorze, ciągle na tym pierwszym padzie.
    i nic, ciągle czerwona dioda.

    a na drugim z padów normalnie 100% zielona dioda

    co może być przyczyną.
    pozdrawiam
     
  9. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  10. eskai

    eskai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kolego konsole mam od 3 miechów i chyba nie zrozumiałeś postu

    na jednym padzie akumulator jeden i drugi pokazuje 100% naładowania!

    na drugim padzie oby dwa akumulatory pokazują tylko 80% więc raczej chyba coś z padem

    akumulatory są nowe, a gram raz na tydzień po 2 h. wiec o zajechaniu nie ma mowy
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    bo jest tak chaotycznie napisane ze trudno zrozumiec, ja bym tych wskaznikow zbyt powaznie nie traktowal ale jezeli Ci to przeszkadza mozesz wyslac pada na gwarancje i dostaniesz nowy
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ciesz się grą i zapomnij o tym.
     
  13. eskai

    eskai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam byłem dziś u znajomka w sklepie, rozpakował nówkę pada od xboxa 360 i jest to samo, tzn akumulatory ciągle się świecą na czerwono i pad niby się ładuje.
    zdziwił się i powiedział, że trzeba pada wysłać na gwarancję :) to mu powiedziałem to ten nowy zestaw w takim razie też

    kolego akir, a jak rozładują się do końca i nie będą chciały sie w ogóle naładować przez pada? to co wtedy? pewnie odpowiesz kup nowe. najprościej.
    trzeba dojść jaka jest przyczyna..

    postanowiłem zajechać akumulatory na tym padzie który coś źle pokazuje, zobaczymy po ilu dniach mi zacznie spadać bateria do zera. później spróbuje naładować

    może gdzieś się zawiesiła "pamięć" akumulatorka
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zamast kupic zedtaw porzadnych aku, kupujecie chiński szit

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. eskai

    eskai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba Ci powtarzam że kupiłem oryginalne akumulatory z padami do xboxa w rtv agd eh.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tak samo kiepskie charge&play jak to chińskie. Nie na to jak komplet markowych aku

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  17. eskai

    eskai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gadaj z **** to Cie osra.
    to co pewnie pad w zestawie xboxem to tez chińska podroba co? bo z rtv agd hm? dołaczona gra to tez chińska podróba i pirat? człowieku gdzie ty żyjesz? nie kupuje od jakiegoś lansera z allegro który wciska kit za 40 zł, tylko w konkretnym sklepie, pad ,mnie kosztował 150 zł z akumulatorem, a konsola 1300.

    to pewnie jak zamawiasz przez stronę microsoftu to też sprzedają chińszczyznę co ?

    nieważne. wiem, że zestawy sa oryginalne
    poinformuje tu jak wyładuję akumulatory do zera co się stanie po naładowaniu. czy sie cos poprawi

    czekam na info od Microsoftu co powiedzą.
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Cieszymy sie twoim szczęściem, ze machasz gotowka tu i tam. Stwierdzam fakt, ze charge&play jest kiepskiej jakości. Słaba żywotność, kiepska pojemność. Kupujac aku gp, energizer 2600 gram i gram na lata

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  19. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nieważne ile masz akumulator, ważne jak go ładowałeś.
     
  20. eskai

    eskai Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od grudnia do teraz akumualtor działal, 3 dni temu padł i to było dopiero pierwsze jego ładowanie, drugi akumualtor wiecej czasu przeleżał w pudełku, ale czasem go uruchamiałem na kilkanaście minut
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Sam nie naprawisz, zrozumieć nie możesz ten produkt jest słaby.
     
Wczytywanie...

Poleć forum