1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem do xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Artoox253, Marzec 27, 2014.

  1. Artoox253

    Artoox253 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Witam jest to mój pierwszy post na forum więc Witam Wszystkich :) A więc grałem sobie ostatnio na xbox-ie w nie pamiętam co, ale to nieważne, mianowicie gdy skończyłem grać odłożyłem pada i poszedłem się położyć :D Rano gdy wziąłem pada do ręki RB (right button) nie chciał działać tzn nie było słychać tego "pyknięcia" jak normalnie jest na LB i RB, przycisk działa tylko ciężko go wciśnąć i jak go już wciśne to i tak nie wiem czy zadziała bo i tak nie słychać tego "pyknięcia", na padzie obok RB było coś zaschniętego (coś jak ketchup?) w każdym razie przemyłem to mokrą ściereczką żeby tego nie było i kropelka wody wpadła mi w szparkę przycisku RB, działał normalnie, lecz następnego dnia znowu to samo. Wiem może nie powinienem jeść przy tym padzie, ale to już nieważne, ważne jest to czy można to jakoś naprawić. Z góry dzięki za odpowiedź :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gibix

    gibix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli pad jest na gwarancji producenta nie otwieraj go tylko oddaj do autoryzowanego serwisu. Jeśli nie masz gwarancji możesz go otworzyć i zobaczyć co tam nie gra
     
  4. Artoox253

    Artoox253 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2014
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sanok
    Gwarancje mam, ale mieszkam na podkarpaciu w Sanoku więc nie wiem gdzi będę miał najbliższy serwis, pozatym nie chce zawracać głowy tym padem bo gdy stałoby się coś poważniejszego z konsolą to wtedy bym oddał.
     
  5. Gywnblaidd93

    Gywnblaidd93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2013
    Posty:
    46
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gniezno
    możesz wysłać pocztą zawsze.
     
  6. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak uznają ,że go zalałeś to i tak ci tego nie uznają pada się tak nie czyści.
     
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Ja miałem to samo ze z przyciskiem y , otworzyłem pada wyczyściłem go taki sprayem do elektroniki nie mam pojęcia jak się nazywa, a spray wywaliłem i mi ładnie chodzi do dziś a było to jakiś rok temu
     
  8. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Być może był to cleanser pr

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  9. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Otwórz i wyczyść.
    Podejście do śrubek jest głębokie i potrzebny jest śrubokręt z długą szyjka ( i mi szlifierka pomogła w "stworzeniu" takiego śrubokręta )
    Samo otwarcie, wyczyszczenie i równe ustawienie podkładek pomaga :)
    Na yt sa tutoriale, problemem jest tylko śrubokręt.
    Powodzenia


    Wysłane z mojego iPhone
     
  10. adriano_2009

    adriano_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    90
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    Na al€gro taki śrubokręt można nabyć za śmieszne pieniądze

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  11. szymonkrzak

    szymonkrzak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja go zrobiłem w każdym bądź razie w warsztacie. Polak potrafi :)


    Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
     
  12. Aizen30

    Aizen30 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2014
    Posty:
    470
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Za 5zl już kupisz taki śrubokręt i wlasnej produkcji śrubokręty uszkadzają śrubki w 99procent przypadków. Pada trzeba rozkręcić zobaczyć, możliwe ,że wymienić wtyk.
     
  13. Rafał Bochniak

    Rafał Bochniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2014
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gacki, Kielce, Poland, Poland
    Witam !
    Zakupiłem używana konsole z Anglii musiałem dokupić do niej pada i niestety nie chce się synchronizować z xboxem chociaż konsola sie uruchamia po wciśnięciu przycisku na kontrolerze. W tym linku jest taki sam problem jak u mnie https://www.youtube.com/watch?v=iWIdIcIZgQ8

    Proszę o pomoc !
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rf do wymiany

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum