1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem i obrazem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Boberkowy, Grudzień 24, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Mam problem z padem do xboxa. Chodzi o to, że gdy odpalam konsole i następnie pada to lampki wokół znaku X'a na padzie się świecą. Tzn. wszystkie lampki na padzie zapalają się i gasną. Gdy wcisnę przycisk u góry pada to każda lampka z osobna mi się świeci. Nie wiem co mam zrobić. Ma ktoś jakieś pomysły? Co do obrazu. Na TV wszystko ładnie pięknie widać itd. Gdy jednak podłącze do monitora Philips 170B4 to wyskakuję mi napis że brak podłączenia video coś w ten deseń.

    KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD (855208012) - Aukcje internetowe Allegro <-- Tutaj link do kabla. Kabel podłączony jest pod wejście VGA czyli tam nie komputer, ponieważ nie mam jeszcze przejsciówki DVI. Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. Boberkowy

    Boberkowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Co do pada to pomogło. Dziękuje :) A macie jakieś pomysły z obrazem w monitorze ??
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    monitor nic nie wyświetla ?
    być może jest potrzeba ręcznego przełączenia źródła sygnału pomiędzy DVI i D-Sub (VGA) poprzez menu ekranowe (OSD)

    kabel masz dobry
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum