1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z padem - luźna klapka baterii

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Mnih, Sierpień 23, 2009.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, gdy podczas grania potrząsnę padem lub dotknę od dołu tą klapkę od baterii to rozłącza mi pada. sprawdzałem na 7 innych padach i tak nie było, czy to wystarczająca wada, aby MS wysłał mi nowego pada?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    A czemu nie? Reklamuj puki możesz. To jest wada więc reklamuj.
     
  4. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hehe, no w sumie to wada :p. Mi tez czasem rozlacza pada nie wiem z jakiego powodu
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    TO nie jest wada, nie wymieni:p Owiń raz swoje baterie papierkiem nie będą się ruszać nie będzie rozłączać.
     
  6. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Wymienią. Rozłącza mu pada to raczej jest wada. A baterie tu raczej rezultatu nie dadzą chyba że jakiś papierek podłoży.
     
  7. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zawsze moze zgłosić i podac jakis drugi dodatkowy powod (powazniejszy, na ktróry mu na pewno wymienią). Spróbować może :DD
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a czy nadal wysyłają nowego pada bez wysyłania starego? bo słyszałem, że już nie...
     
  9. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Pierwszego tak, a drugiego już nie.
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Nie wymienią to nie jest wada elektryki a tylko takie wymieniają każde serwisy to tak jakbyś chciał wymieć obudowę tv bo pękła jak w nią walnąłeś, pewnie bawiłeś się klapką od baterii i dlatego tak masz.

    Padów już nie wysyłają bez starego ,popsuł mi się pad i dzwoniłem do nich to mnie z kwitkiem odesłali kazali napisać do serwisu u którego kupowałem i że oni mi wymienią a jeśli nie to że mam do nich odesłać pada do czech oni naprawią i odeślą .
     
  11. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
  12. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    ja też tak mam wyszytko polega na bateriach są bateria (paluszki) duże i mniejsze róźnią sie o pare mm. mialem zwykłe szare bateria to lekko szurmołem padem (potrzasnołem i sie wyłączał ) a wsadziłem akumulatorki to nic tylko jak uderzyłem ręką mocno to wtedy a klapke możesz mieć pęknięta mi sie wydaje ja nie moge wymienić pada bo konsola na kogoś innego jest zarejestrowana ;/; ;p ale powiedz że ci gałka nie działa na lewo i prawo i przycisk rb w drugim padzie tak mam i musze z tym żyć natomiast jak możesz to zadzwon :D ahaa i dzwon z innego numeru kup jakiś starter najlepiej
     
  13. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Zadzwon i powiedz ze gdy grales 3 dni temu to pad zaczol ci rozlaczac a dzisiaj juz sie kompletie wylaczyl i sie nie chce wlaczyc i powiedz ze probowales juz wszystkich sposobow i nic nie dalo. W ciagu 2 tygodni bedziesz mial w domu nowego pada za darmo.
     
  14. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a później sumienie mnie zeżre żywcem...nie lubię kłamać, zadzwonie do nich, jak już nie będę mógł wogóle grać przez pada ;)
     
  15. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    A jezeli tak to sie męcz :D ja tak zrobilem i teraz moge pograc np z kolega 1vs1 ;] Lepiej zrob to odrazu bo pozniej jak ic padnie kompletnie to nie zagrasz w ogole przez 2 tygodnie;]
     
  16. sebool12

    sebool12 Guest

    Mi też klapka zaczeła się ruszać, okazało się że ta obudowa co wkłada się w nie baterie lekko się odkleiła od drugiej części (tej zewnętrznej), oderwałem ją i przykleiłem na nowo, teraz przylega jak nówka, a śladu, że coś robiłem nie ma ;]
     
  17. zdechlak

    zdechlak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    też mam takiego pada - czarnego że mu klapka lata z tyłu
     
  18. marcin_87

    marcin_87 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wysylaja nowego pada bezproblemowo
     
  19. Kate&Mike

    Kate&Mike Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dokładnie,ja zadzwoniłem do MS i powiedziałem,że pada mi rozłącza,i nawet nie pytali o szczegóły,zapytali tylko czy konsola była rejestrowana.
    Nawet się nie zastanawiaj tylko dzwoń póki masz gwarę,i dlaczego by Cię miało zeżreć sumienie skoro faktycznie rozłącza Ci pada?!
    pozdrawiam
     
  20. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Kate&Mike, a pamiętasz może z jakim konsultantem rozmawiałeś?? jeśli nie to powiedz chociaż, czy to był mężczyzna, czy kobieta :)
     
  21. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Ja ci powiem ze ja rozmawialem z jakas Pania Jadzią bo przedstawiaja sie. Z tego co czytalem na forum to jest jakas jedna "baba" co potrafi sie klocic z toba, ale jak masz dobre argumenty i spokojna gadke to ja zgasisz. Reszta oprocz tej jednej jest wporzadku
     
Wczytywanie...

Poleć forum