1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem(nieraz traci polaczenie)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez lukaszkulpinski, Listopad 24, 2011.

  1. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Mam taki problem ze ostatnio zaczal mi sie wylaczac pad.Pojawia sie na ekranie napis ODLACZONO.Mysle ze nie jest to wina baterii bo posiadam akumulatorki i sa zawsze naladowanie,co moze byc przyczyna?
    Konsole kupilem nowa w wersji slim jakies 2 miesiace temu.


    Sent from my X10i using Tapatalk
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Siedzisz kolo komputera?
    Jak siedzisz to masz zaklocenia od Routera albo innego urzadzenia np. myszki. Wszystkie urzadzenia typu router, myszka (bezprzewodowo ofkoz) itd. zaklocaja polaczenie pad - konsola :) Jak gram to ja odsuwam lapka, ktorego mam po drodze ale router jest jakby bezposrednio pod Xboxem wiec czasami tez mi zrywa polaczenie.
     
  4. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Aha,dzieki

    Sent from my X10i using Tapatalk
     
  5. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    To nie komputer, mi się też często tak zdarza nawet po wymienieniu na nowe baterie, ale zwykle po dniu przechodzi, taki urok padów m$
     
  6. Dosiapl

    Dosiapl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    598
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sanok
    W moim starym padzie, pomogło napchanie ciękiej warstwy folii aluminiowej na spód "plecaczka" na baterie. Ale w moim przypadku pad ma 4 lata.
     
  7. lukaszkulpinski

    lukaszkulpinski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    102
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Bylo to spowodowane akumulatorkami,dziwna sprawa ale byly troche grubsze niz standardowe baterie i dlatego nieraz tylnia klapka pada lapala luzy.Po wymianie na zwykle baterie problem zniknal :)

    Sent from my X10i using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum