1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem przewodowym

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez fiera24, Wrzesień 11, 2016.

  1. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Hej, kupiłem sobie pada przewodowego do X360 i kiedy go podpinam do konsoli on cały czas mruga i nieda się nic zrobić, wygląda to tak jakby bezprzewodowy wyszukiwał konsoli, dodam że w xell pad włącza się normalnie, oraz działa też pod PC. Moja konsola to Xbox 360 Falcon RGH2 najnowszy dashboard. Ktoś coś poradzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. fiera24

    fiera24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2015
    Posty:
    116
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Częstochowa
    Bardzo wam dziękuje za pomoc. najlepsze forum o xboxie w interniecie.
    Wie chociaż ktoś z was jaka część konsoli odpowiada za rozpoznawanie padów i akcesoriów?
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1260
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Do wróżki się udaj .

    Moduł RF odpowiada między innymi za pady bezprzewodowe ale czy przewodowe też ?!
     
  5. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    A przewodowe wogóle działaja na innej zasadzie, zawsze myślałem żę przewód poprostu dostarcza zasilanie, a komunikacja jest taka sama.
     
  6. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    1260
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wydaje mi się że gdyby tak było to po jednorazowym podłączeniu pada do konsoli (synchronizacja) można by go odłączyć i podłączyć do zasilacza sieciowego a on by dalej działał a tak nie jest w dodatku z PC musi działać po USB więc jaki sens podbijać koszta montując w nim dwa typy połączenia.

    Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum