1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem przewodowym

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Velard, Kwiecień 26, 2012.

  1. Velard

    Velard Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Wiem że mam już powyżej 20 postów ale nie wiedziałem gdzie to napisać. Mam taki problem. Jeszcze do wczoraj mój przewodowy pad działał. Czasami się na kilka sekund rozłączał ale chwile potem już były i taki np. z 3 razy. A teraz podłączam i się żadna dioda nie pali, xbox też nie czyta tego pada. Postanowiłem sprawdzić kabel. Miejscowo pukałem w niego i patrzyłem na diody. W kilku miejscach jak puknąłem to na pół sekundy zapaliło się zielone, ale xbox tego nie odczytał.Nawet jak wyłączyłem konsole, popukałem w to miejsce na kablu gdzie wcześniej, zapaliła się dioda na padzie a xbox się nie włączył. Czy da rade naprawić jakoś ten kabel? Jeśli tak to proszę powiedźcie jak! Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    watpie zeby dalo rade to naprawic, tam jest duzo malych przewodow, pewnie sie polamaly, musisz kupic nowy
     
  4. varon23

    varon23 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zduńska wola
    jak go rozetniesz i złączysz kabelki ( chyba się przerwały) to powinno działać , sprawdź
     
  5. Miley

    Miley Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przewodowy pad nie jest drogi, zasuwaj do sklepu.
     
  6. varon23

    varon23 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2012
    Posty:
    56
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    zduńska wola
    ale niech najpierw spróbuje z tą naprawą kabla , a jak to nic nie da to niech kupi nowego pada
     
  7. ΉΛV0K

    ΉΛV0K Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jeśli masz taką możliwość to spróbuj naprawić, bo nie masz za wiele do stracenia - tak, jak koledzy mówią - a jak nie to kup nowego pada przewodowego bo nie są drogie. Aczkolwiek ja na twoim miejscu zainwestowałbym już w bezprzewodowego pada, ale twoja wola. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum