1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem XBOX360 w FIFA 14

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Michał Stalewski, Kwiecień 17, 2014.

  1. Michał Stalewski

    Michał Stalewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lublin, Poland, Poland
    Siema,
    Mam taki problem; Podczas gry w FIFĘ nie zawsze działa mi "sprint" (RT). Nie działa czasem podczas gry w obronie i to jedynie w akcjach typu: chcę dogonić moim bocznym obrońcą napastnika atakującego na flance. To dość dziwne, bo przez resztę sytuacji w grze przycisk działa jak należy. Przyciskam go, a obrońca przez chwilę stara się rozpędzić, a potem biegnie już normalnym tempem. Sprawdzałem i w innych grach też działa normalnie. Zacina się jedynie w opisanej wyżej sytuacji. Dodam, że nie jest to pad microsoftu. Nie mam pojęcia dlaczego dzieje się tak jak się dzieje. Miał ktoś podobny problem albo może macie jakieś pomysły w czym rzecz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    zepsuty pad na moje oko zobacz inny czy będzie działać
     
  4. Michał Stalewski

    Michał Stalewski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Lublin, Poland, Poland
    Też tak myślałem, ale w każdej (KAŻDEJ) innej grze przycisk działa prawidłowo i nic się nie zacina :/
     
  5. MrocznyImperator

    MrocznyImperator Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2014
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gostyń
    To może wina gry ? :x odpalasz z płyty ? A jeśli tak, sprubuj zainstalować ją na dysku, bo ja np. Miałem z kumplem coda bo2 i plyta byla porysana, moze nie ze zle dzialala, ale w okreslonym momencie wywalal blad, sprubowalem instalnac i sie okazalo ze nie idzie, i tak doszlem do wniosku ze to wina plyty, sprubuj tez tak u Cb moze cos to da :)

    Kura pazurem nastukała i z gównianego ST26i napisała :>
     
  6. kamilradom1910R

    kamilradom1910R Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    149
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Radom
    Ta Fifa jest tak niestety zrobiona. Biegaj obrońcą za napastnikiem z wciśniętym A. Będzie szybciej, aniżeli na sprincie
     
  7. GGG205

    GGG205 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2014
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Olesnica, Poland
    Ja miałem też problem, a jak przedmuchałem(.) to od czasu do czasu coś działało.
     
Wczytywanie...

Poleć forum