1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem. Zacinający sie przycisk.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez barrrtek, Sierpień 30, 2012.

  1. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Witam.. Dzis podczas grania w fife zauwazylem ze zacina mi sie przycisk LB .. Na początku to zignorowałem ale z czasem przycisk przestał dzialac ! : O
    A jak wiadomo LB słuzy do lobowania i przerzucania więc jest troche wazny.. Co mam zrobic ? Odsyłać to na gwarancje ?
    Rozkręcać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Jak masz gwarancje to sam nie kombinuj tylko zgłaszają do MS

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. szybki999

    szybki999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    62
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chełm
    Rozkręć pada i wd40 na przycisk miałem to samo i pomogło.
     
  5. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    No tak.. Tylko ze jak go rozkrecic ? Bo tam jest ta smieszna srubka.. A gwarancja ? Matko Boska nie mam pojecia gdzie ona jest ;/
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Trzeba mieć srubokret torx t8

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  7. szybki999

    szybki999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 16, 2012
    Posty:
    62
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chełm
    Wyłam ten jopek z środka wtedy zwykły torx.
     
  8. barrrtek

    barrrtek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 17, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mazury
    Probowalem wylamac ale strasznie ciezko .. Chyba bede musial sie zaopatrzec w tamten specjalny ;/
     
  9. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
  10. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Moim zdaniem lepiej kupić Już cały zestaw :p ale o taki srubokret właśnie chodzi

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum