1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pad'em

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez szerzaw, Czerwiec 3, 2013.

  1. szerzaw

    szerzaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema
    Mam problem z moim padem bezprzewodowym, ostatnio działa mi tylko na kablu:(, a gdy nie jest podłączony do x'a kablem to po przytrzymaniu przez jakaś 1s przycisku z logiem dwa razy mrugną diody i dalej nic, po przytrzymaniu przycisku start dzieje sie to samo.
    Wie może ktoś o co chodzi?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Z tego co sie orientuje to po kablu idzie tylko zasilanie. Wymień akumulatorki/baterie, sprawdź na innych, moze padły.

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  4. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Sorki, pomylilo mi sie z play&charge. Mozesz padem uruchomić konsole? Oczywiscie kiedy nie jest podlaczaczony kablem

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  5. szerzaw

    szerzaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie niestety się nie da
     
  6. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Posiadasz tylko jednego pada? Masz mozliwosc sprawdzić na innym padzie czy jest ok. Tak byś wiedział czy z padem jest cos nie tak czy z konsola. Zapewne znawcy z forum powiedzą ze to moduł rf. Ja az tak sie nie znam na budowie konsoli.

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  7. szerzaw

    szerzaw Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    inne pady działają
     
  8. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    No to chyba wychodzi na to ze nadajnik w padzie padł ale niech sie wypowie ktos kto sie zna

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  9. remote

    remote Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    spróbuj zsynchronizować jeszcze raz tego pada z konsola może to coś pomoże
     
  10. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    jak ma zsynchronizowac skoro sie nie wlacza bez kabla?
     
Wczytywanie...

Poleć forum