1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maciek...., Czerwiec 11, 2013.

  1. Maciek....

    Maciek.... Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Zakupiłem Xboxa 365. I chce zainstalować 2 pada, ale coś mi nie wychodzi. 2 pad to KONTROLER X360/PC jak ktoś mógłby pomóc jak go poprawnie zainstalować to będę wdzięczny.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wcisnac przycisk na konsoli oraz na padzie. Przycisk synchronizacji

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Maciek....

    Maciek.... Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem jak mówisz i nie działa :(
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Na konsoli ma zaczac kręcić sie ring orwz na padzie po chwili polacza się. Jeeli nie dziala a laczy sie z pc 0rzez ten adapter do komputera znaczy ze k9nsola ma uszkodzony moduł
    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    akir , a jakby miał moduł rf uwalony to przecież pierwszym padem też by się nie połączył z konsolą, nie ?? - czy się mylę ?? :D

    Spróbuj nie włączać tego działającego pada, tylko ten z pod PC'ta zsynchronizować z konsolą jak pisał akir : Wduś przycisk synchro koło portów USB jak masz SLIM'kę i na padzie taki malutki "z czoła".
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ten juz ma synchro, wiec dzialac moze.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum