1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z padem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Jasiiu18, Październik 17, 2009.

  1. Jasiiu18

    Jasiiu18 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    bylem dzisiaj u kolegi i gralis my na jego konsoli zabralech swojego pada do domu i wlaczam go i niechce sie laczyc z konsola ciagle tylko migaja te diody na padzie co zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. scorpionx

    scorpionx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Na przednim panelu xboxa obok wejscia na kartę pamięci masz taki malutki czarny guziczek :) Przyciśnij go, a potem spróbuj uruchomić pada :)
     
  4. Jasiiu18

    Jasiiu18 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dalej nic sie nie dzieje i na padzie probowalem nacis ten guzik obok LB i tez nic
     
  5. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na konsoli musisz wcisnąć guziczek, ale musisz też na padzie ten guziczek wcisnąć, z przodu pada (pomiędzy LB, a RB) :).
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Musi działać ;)
    Dwa te przyciski od synchronizacji musisz wcisnąć i musi zadziałać
     
  7. Jasiiu18

    Jasiiu18 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dziala ale na padzie musialem przytrzymac :D
     
  8. prince212

    prince212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Ja mam gorszy problem.
    Mój pad się wogle nie chce włączyć wymieniałem baterie dwa razy i nic!
    Co robic?
     
  9. arturk

    arturk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Ja mam problem nastepujacy:
    Mam dwa pady i w jednym z nich nie laczy ta kieszen na baterie. Sprawdzalem po kilka razy, przemienialem obie kieszenie do obu padow i jestem pewien, ze wadliwa jest jedynie ta kieszen. Czy da sie cos na to poradzic, ewentualnie gdzie moge kupic ta czesc?
    pzdr
     
  10. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    poszukaj na allego .
    Widziałem takie zestawy po 40 zł, możesz grać i jednocześnie ładować akumulatorki. A masz jeszcze gwarancje na pada ??
     
  11. wojtas2pl

    wojtas2pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj włożyć zestaw akumulatorków w innej kasetce (schowku na baterie).
     
  12. prince212

    prince212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białogard
    Nie mam drugiego pada a od kumpli nie porzycze po nawet nie mają Xboxa
     
Wczytywanie...

Poleć forum