1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kasztannn, Wrzesień 28, 2016.

  1. Kasztannn

    Kasztannn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z padem od xboxa 360, nikt nie umie mi pomóc, szukałem na google i tam też nic, więc postanowiłem napisać posta tutaj, mianowicie, pad nie chce się włączyć, 3 razy wymieniałem baterie a on nic, praktycznie nie był używany, mam go rok i był używany na początku przez pare dni, potem pare miesięcy przerwy i znowu pare dni grałem, potem znowu przerwa aż do teraz, miałem chęć zagrać a tu pad nie działa, jak wspomniałem 3 razy wymieniałem baterie a on nie reaguje, proszę o pomoc, z góry dziękuję i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    A baterie dobrze włożyłeś ?
     
  4. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Spróbuj blaszki podgiąć w koszyczku, bo często to stanowi problem
     
  5. Samurai

    Samurai Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2013
    Posty:
    249
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Lubin
    Przeczyść styki, baterie były w kontrolerze przez ten cały czas kiedy "leżał"?
     
  6. CaponePoland

    CaponePoland Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2016
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw
    Moze wylaly :) Jak masz kabel to sprobuj na kablu go podpiac do konsoli i uruchomic konsole z pada. Moze tylko dioda sie spalila

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
     
  7. Kasztannn

    Kasztannn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2016
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No dioda się nie spaliła, bo jak próbuje odpalić pada to powinna się automatycznie uruchomić konsola, a nie uruchamia się, baterie mam dobrze włożone, tak, jak leżał to baterie były cały czas w padzie
     
  8. CaponePoland

    CaponePoland Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2016
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw
    Pidlacz kablem do PC i zobacz czy wykrywa jak nie to albo samemu z miernikiem a jak sie nie znasz to.... Wyślij do xboxa, dostaniesz nowego za darmo. Ja juz wymienialem 3 razy pady i raz konsole.

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
     
  9. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3473
    Polubienia:
    1242
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Co ma wykrywać jak kabel ten służy jedynie do ładowania akumulatora ?
     
  10. CaponePoland

    CaponePoland Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2016
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw
    Co ty gadasz... Sluzy rowniez do polaczenua czyli przesylu danych... Pad dziala nie tylko bezprzewodowo

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
     
  11. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  12. CaponePoland

    CaponePoland Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2016
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw
    Mam kita i podlaczam pada kablem do laptopa aby grac wiec wiem o czym mowie.

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
     
  13. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeżeli masz kontroler przewodowy.

    Rozumiem że support M$ sie myli.

    ale cóż zrobie dla Ciebie wyjątek, idę po kabel :D

    edit:U mnie nie działa.

     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 29, 2016
  14. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3473
    Polubienia:
    1242
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    My rozmawiamy o padzie do Xbox 360 nie Xbox one.
     
  15. CaponePoland

    CaponePoland Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2016
    Posty:
    19
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wroclaw
    A to przepraszam.... Ja ciagle o one :)

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
     
  16. p_bladek

    p_bladek Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2016
    Posty:
    861
    Polubienia:
    487
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    :hilarious:
     
Wczytywanie...

Poleć forum