1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez RUCHmada, Styczeń 22, 2010.

  1. RUCHmada

    RUCHmada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gralem rozlaczyl sie pad i niechec sie juz polaczyc ani jeden ani drugi co jest ?
    wczoraj juz trudno bylo z polaczeniem pada trzabylo kilka razy przytzymac zeby sie wlaczyl
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
  4. RUCHmada

    RUCHmada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niewiem kilka razy je ladowalem ale to zawsze szlo polaczyc i grac przez pare minut a tera wogole
     
  5. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    wymień człowieku baterie na nówki i daj znać wtedy.
     
  6. RUCHmada

    RUCHmada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    i daj znać czy działa.
     
  8. Maryd

    Maryd Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja tez mam taki problem , gralem z bratem w co-op wlego indiane jonsa , i nagle 1 pad przestal dzialac.... nawet wlaczyc sie nie chce ani nic;/
     
  9. mentes

    mentes Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Italy
    na pewno pad jest dobry,prędzej bym obstawiał na baterię.
     
  10. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Zobacz czy nie masz zepsuty ten "schowek" na baterie. Ja miałem tez z tym problem pad mi się rozłączał i wina leżała po stronie tego schowka...
     
  11. Maryd

    Maryd Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2009
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    hmm nie bardzo , bo z innego pada przelozylem 'schowek' na baterie i guzik ;/
    no nic , pozycze od kolegi akumulatorek na ladowanie i sprawdze...
     
  12. perez84

    perez84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiecie może czy bialy pad dziala z czarna konsola
     
  13. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Tak oczywiście że działa :)
     
  14. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zawsze bedzie dzialac bo roznia sie tylko kolorem obudowy te pady a wnetrze kazdy ma takie samo...
     
  15. masakrator10

    masakrator10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tym niedziałającym padem to albo baterie albo klapka od baterii. Innego roziązania nie widze,biorąc po uwagę że pady są dość wytrzymałe - mój wie co to lot przez pokój z twardym lądowaniem ;)
     
  16. tyra96

    tyra96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Błaszki
    A może to ten być wina konsoli
    Microsoft daje 1 rok gwarancji na akcesoria
    Zadzwoń do nich i powiedz ze pad ci niedziela
    Trzeba zarejestrować konsole a pada im wysłać nawet może pozwolą ci go sobie zatrzymać
     
  17. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Wpierw niech wymieni baterie ;P
     
  18. LoroSpooky

    LoroSpooky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kamienna Góra//Krzeszów
    Moj kolega mial to samo. Trzeba mocno docisnąc schowek na baterie. Jak to nie pomaga to dosicnij (doklej) tasma izolacyjna;]
     
  19. ninja88

    ninja88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    może się zepsuł poprostu
     
Wczytywanie...

Poleć forum