1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bartekbomba19, Luty 5, 2010.

  1. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam kupilem sobie pada:Logitech ChillStream Controller (Xbox 360)[​IMG]

    i mam problem z podlaczeniem go do konsoli caly czas migaja sie cztery diody. Prosilbym o pomoc o ile on wgl dziala pod x360 bo tak mi powiedzial sprzedawca:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
  4. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tyle ze wyglada jak pod xboxa jak podlaczy sie og pod pcwczytuje jako xbox 360 controler i to mnie zmylilo wiec lipa ?
     
  5. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    lipa ...stery od xboxa do pieca co prawda pasjuą ale patrz tu: ChillStream? pisze tylko o kompatybilności z windows xp/vista ;P
     
  6. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde ale poco robili og na wyglad pada od xboxa?:D i na dodatek tyle kasy w bloto...
     
  7. Nowis

    Nowis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    295
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ee a kliknales na xboxie guzik ?? od szukania pada? i czy na padzie taki jest ?
     
  8. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    Dlatego że padzik od xklocka jest moim zadniem genialny - swietnie lezy w dloni ;] a na przyszlość radze czytać co pisze na opakowaniu ;P :D Jeśli dopiero co go kupiłeś masz możliwość zwrotu towaru- ja bym walil do sklepu i odzyskal kase ;] No chyba że na kompie dużo grasz .
     
  9. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w ten duzy na srodku z logiem logitecha klikalem i nic atego do wyszukiwania nie widze wlasnie
     
  10. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na kompie kompletnie nicjedynie gry sciagam na x360. bede musial cos z nim wykombinowac
     
  11. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    No to niestety się urzadziłeś ;] Wal do sklepu powinni przyjąć zwrot towaru ;]
    I na przyszłość edytuj posty bo warna mozna dostac ;]
     
  12. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok sorry a mam jeszcze jedno pytanie niezwiazanie z tematem zeby pisac z sb trzeba miec ponad 20 postow albo cos takiego?
     
  13. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
  14. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    widze tylko nie mam pola do pisania a co sie stalo z dzialem download tez go nie moge widziec
     
  15. maxan

    maxan Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    316
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    STG
    działu download juz nie ma ;] To forum 'poniekąd' wspiera akcję M$ "Nie przerabiam, nie kradnę " . ;]
     
  16. bartekbomba19

    bartekbomba19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ahaa kurde to ladnie ale wlaczylem lapka i tam mialem jako ulubiona download wchodze i dzialanowe posty tez sie pojawiaja ale za to na glownej nie ma. a teraz znowu konta na rs nie mam i lipa
     
  17. Makaveli170

    Makaveli170 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gniezno
    to cie oszukali
     
Wczytywanie...

Poleć forum