1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mjk1238, Kwiecień 18, 2010.

  1. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Mam problem otoz chciałem grac na x360 jednak nie mogłem połaczyc padow. Wiec poprobowałem cos z hdmi i innymi kablami i działało. Nawet kilka razy był wlaczany xbox tego dnia. Nastepny dzien: ten sam problem. Tyle ze kable nie pomogły. Pady sa bezprzewodowe. Z innej konsoli probowałem pada i było to samo. Synchronizacja nie pomogła. Co dziwnejsze xbox włacza sie sam gdy właczy sie pada i podczas synchronizacji w tym samym momencie 4 diody zielone migaja. Co zrobic?? dodam ze jutro sprobuje innymi bateriami.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michal992

    Michal992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jak migają te 4 diody to nacis guzik na konsoli i wtedy powinno połączyć pady.
     
  4. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    moze masz podrobke ? czasem sa z tym problemy ...
     
  5. Michal992

    Michal992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Heh to tez możliwe.Ale podróbki się bardzo rzadko zdarzają:D
     
  6. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    wystarczy alegoro i po super cenowych okazach polukach przeważnie to sa lecz zdarzaja sie perełki i sa orginalne
     
  7. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    Też miałem ten problem...
    Przy konsoli masz taki czarny guziczek ... przy memory slocie ...
    bierzesz pada w dłoń , klikasz środkowy guzik od Xbox aby go uruchomić i wtedy naciskasz ten czarny guziczek :) tez miałem z tym problem za 1 razem
     
  8. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    jesli chodzi o synchronizacje to nie pomaga. Ale ten czarny przyciski czyli ten na zdjeciu:?
    Yfrog - 1215014967361627
     
  9. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Dodam ze wczesniej xbox działal bez problemu. Przez 3 miesiace. I to jak mam zrobic?? ze właczam konsole głownym przyciskiem i potem to co na zdjeciu?? a co z padem??
     
  10. Michal992

    Michal992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niee musisz nacisnac ten mały co jest na tym zdjeciu o 3 nizej obok drugiego memory.
    Jak ci migaja 4 diody to wtedy nacis ten guzik te kółeczko małe.

    Napisz czy działa czy nie.

    Pozdrawiam
     
  11. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    NIe działa. Chodzi ci o synchronizacje. Czyli mam uszkodzony moduł rf czy jakos tak?? A konslola na 100 % orginał z angli.
     
  12. mjk1238

    mjk1238 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    MOwie juz probowałem. I nadal nic. Baterie inne takze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum