1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzycho150, Kwiecień 21, 2010.

  1. krzycho150

    krzycho150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam taki problem. Otóż dzisiaj rozładowały mi się baterie od pada, więc pomyślałem że podłącze ładowarke taką do paluszków, podłączyłem ją dwoma kabelkami tam gdzie sie wkłada baterie do pada i coś zaiskrzyło i pad nie działa od tej pory, wiecie może co sie stało dzwonic do Microsoftu po pada czy samemu mozna to jakos naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No co zjarałeś pada.
     
  4. livingfear

    livingfear Guest

    Nic się nie stało,poprostu spaliłeś pada.
    Dzwoń do microsoftu i przedstaw sprawę,napewno ci pada wymienią.
    Ty się ciesz,że ''chaty'' nie spaliłeś
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    I dostaniesz dysk 120GB gratis. taką promocje mają.
     
  6. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    jakbyś podpiął odpowiedni zasilacz 3V to może by dało rade.. Ale to co Ty zrobiłeś to kamikadze panie..
     
  7. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ciesz sie ze ciebie prad nie porazil :D a tak to poza kupnem nowego pada innego wyjscia nie widze bo na 1000% ci nie wymienia w m$
     
  8. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Potwierdzam zdanie kolegi. M$ napewno Ci nie wymieni pada ponieważ odpowiedź ich bedzie ze ladowales pada nie zalecanym przez nich urzadzeniem. Pozostaje tylko kupno nowego pada :)
     
  9. krzycho150

    krzycho150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie nie wiem jakim cudem ale pad działa tylko raz odpala sie normalnie a raz zapala sie na chwilę i gaśnie
     
  10. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Teraz na Twoim miejscu wyslalbym go do M$ i moze jakos by Ci go wymienili jesli rozlacza :p
     
  11. krzycho150

    krzycho150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz jak wkładam baterie pad wibruje i nic więcej jak zadzwonie do M$ to poradźcie mi co mam powiedzieć.
     
  12. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Wysłów sie co mamy napisac Ci co masz mowic? Mowisz o co chodzi i tyle nie bedzie zadnych problemow z wymiana pada...
     
  13. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    człowieku co ty zrobiłeś to tak jak wpychanie gwoździ do kontaktu ludzie myślcie co robicie pad jest do śmieci bo MS ci go nie wymieni nawet jak wyślesz do nich to będą ślady że ty wywołałeś spięcie i to duże ślady.
     
  14. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nikt nic nie sprawdza w padach. Przysylasz, oni dostaja pada albo wywalaja albo wtykaja se go w tylek :D Ale nawet na niego nie patrza, z miejsca wysylaja nowke :)
     
  15. krzycho150

    krzycho150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    skąd wiesz wysyłałes pada do nich i ci nie wymienili? Dobra jutro będe dzonić, ja mysle że wymienią bo gdzieś wyczytałem że koleś zalał i bez problemu mu wymienili, i to było z jakies miesiąc temu chyba że znowu cos pozmieniali
     
  16. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Krzychu, ja przerabiałem xboxa jakieś 2 miechy temu to gadałem z kolesiem co mi przerabiał, mówił że kurier przyjeżdża i nawet nie patrzy na pada i odrazu daje ci nowego także wysyłaj nie martw się,
     
  17. IamDJfromHell

    IamDJfromHell Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2010
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Słupsk
    a mam pytanie ...bo wraz z padem bezprzewodowym dostałem taki alkumulatorek do ładowania i może to zastąpić baterie...no ok podłączyłem to do xbox'a i ładowałem przez cały dzień ... po czym podlączyłem do pada i dalej był niski poziom baterii ...wiecie może coj est nie tak ?
     
  18. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Ale czym ładowałeś? dostałeś specjalną ładowarkę czy miałes jakąś swoją zwykłą do baterii>?
     
  19. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    Taki kabelek ci pewnie dali na USB
     
Wczytywanie...

Poleć forum