1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D@niel808, Lipiec 6, 2010.

  1. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Dzisiaj gdy grałem w fife 10 nagle na padzie zaczęło mi dziwnie migać światełko pierwszego pada. Reszta światełek świeci normalnie. Czy można coś zrobić żeby świecił?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    ^^ mi to samo, tak krążyło ?? to coś pewnie oznacza :p
     
  4. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Pewnie tobie chodzi o co innego bo mi na padzie to migało jakby baterie były rozładowane aż wreszcie pierwsza lampka na padzie wogóle nie świeci.

    P.s. Chyba nie jasno to napisałem w pierwszym poście
     
  5. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    ja tak mialem .... i napisali ze wystarczy wymienic baterie ;)) i bedzie Ok .
    tak ze sie diody wokoło swieca to oznacza ze nie moze sie zesynchronizowac z xboxem . jak sie wymieni baterie bedize GIT :)
     
  6. Pawcio58max

    Pawcio58max Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tuchola
    To krążenie oznacza rozładowanie baterii ?? ( Jestem nowy Przepraszam )

    RAZEM Z kasztanek9994 PISALIŚMY I NIE PRZECZYTAŁEM JEGO ODPOWIEDZI
     
  7. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Tak, po dłuższym czasie grania na słabych bateriach pad ci się będzie wyłączał.
    P.s. Odpowie ktoś na moje pytanie?!?
     
  8. kasztanek9994

    kasztanek9994 Banned

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tm
    tak :) .
    jc to masz tutaj i czytaj : http://xboxforum.pl/konsoli-f23/pytanko-12161.html

    ja napisałem :

    odpisal mi koles :

     
  9. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Trochę źle to wytłumaczyłem. Chodzi mi o to że na padzie ta lampka co pokazuje że to pierwszy kontroler mi całkiem zgasła a najpierw migała jakby coś nie łączyło.
     
  10. Niemusz

    Niemusz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    najprawdopodobniej slabe baterie :p naladuj je :p albo kup jak masz jednorazowki :p
     
  11. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Baterie na 100%
     
  13. dodo121_PL

    dodo121_PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2009
    Posty:
    114
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej nie, kup nowe baterie ;)
     
  14. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    Problem już rozwiązany jedna blaszka była trochę zagięta.
    A tak po za tym to na pewno nie były by baterie bo mam akumulatorki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum