1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem!!! Z padem!!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DeepMatisyahu, Lipiec 29, 2010.

  1. DeepMatisyahu

    DeepMatisyahu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam problem z padem cały czas mi się rozłącza ;/ mam włączone wibracje ale to na 100% nie przez nie bo nic nie wibruje a się wyłącza, miałem stare baterie i włożyłem nowe dla pewności i nic (baterie to toshiba). Nie wiem o co chodzi ale mam 2 pady, i w 2 padach nagle cały czas się rozłącza ;/ przekłądam baterie z jednego do drugiego i to samo ;/ moze to te baterie toshiby są nie dobre, chociaż tyle razy na nich grałem i było dobrze... ale dziwne jest to że w 2 padach naraz ten sam problem :( proszę o pomoc, dodam jeszcze ze mam nowego xboxa 360 slim i moze to sa problemy zwiazane z nowym x360? dzięki za odp wielkie :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Kup baterie np. Energizera i sprawdź. Moim zdaniem nie jest to problem z nowym xboxem tylko raczej z bateriami, ew. z padem
     
  4. Kalita426

    Kalita426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Może w konsoli się popsuła ta podczerwień czy co to.
    [​IMG]
     
  5. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Haha podczerwień .. Takich jaj to jeszcze świat nie widział. Jakby była to podczerwień to musiał byś przed tą szybką z padem leżeć :).
    Moduł RF nie padł bo pady się łączą. Kup nowe bateryjki paluszki zwykłe.
     
  6. Kalita426

    Kalita426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No napisałem że zapomniałem .
     
  7. DeepMatisyahu

    DeepMatisyahu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmmm...wogóle dzięki za odp... ale możliwe wogóle ze to wina baterii? grałem wcześniej na takich i było ok, i nie straszcie mnie że to coś z padem bo w 2 mam tak samo :( wziąłem od starego baterie energizer i nadal to samo :( nie oriętujecie się może ile kosztuje rozmowa gdy się dzwoni do microsoft xbox 360 w polsce ? bo bym zadzwonił ale jeśli mam zabulić 100zł za rozmowe to nie dziękuje...
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    moze to byc moduł RF, ale zacnij od wymiany baterii
     
  9. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dokładnie KUP baterie najlepiej energizer i powinno działać.
     
  10. Kalita426

    Kalita426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    albo to nie wina baterii ani pada wiec kup nowego x`a lub wroc do klasyka ! :)
     
  12. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Kod:
    xbox 360 w polsce
    
    Ze stacjonarnego jest z darmo o ile pamiętam. Z komórki się nie da i strasznie dziwny numer mają :). @up co wy o tych bateriach tak się rozpisaliście :p
     
  13. Kalita426

    Kalita426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No chyba że masz jakiegoś kolegę z xboxem 360 to idz do niego przetestować pada.
     
  14. DeepMatisyahu

    DeepMatisyahu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    haha to nie jest akurat śmieszne bo ja nie mam pracy żeby tak kase wydawać :( ciułałem tą akse długi czas a teraz taki problem :( a jeśli baterie nic nie dadzą to co wtedy? opłąca się kupić akumulatorek ten play&charge ? i czy jak się dzwoni do microsoftu to to kosztuje?
     
  15. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Mi się wydaję, że jeżeli baterie nic nie dadzą to i play&charge nic nie pomoże, choć nie wiem nie znam się na tyle, żeby Ci powiedzieć (nie chcę Cię wprowadzić w błąd)
     
  16. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Niektóre baterie są krótsze o 1 mm kup nowe baterie i sprawdz a jak nie chcesz kupować to weź od jakiegoś zegara czy coś takiego.
     
  17. DeepMatisyahu

    DeepMatisyahu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a więc tak: kupiłem baterie duracel i chodziło, wsadziłem na próbę baterie toshiba też chodziło w końcu wsadziłem z powrotem duracel chodzi chodzi i **** :( pograłem dzisiaj z 4 godziny wątpie żeby po takim czasie baterie padły... proszę jeszcze o odpowiedzi...często jest tak ze np gram w battlefielda bad company 2 i pad się odłącza i na xboxie wcale nie widac zeby się odłączył cały czas sie dioda swieci, a czasami jest tak ze poprostu musze pada włączyć bo poprostu całkowicie sięrozłączył :( POMOCY!!!
     
  18. Maggicco

    Maggicco Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To chyba będzie jednak jakiś poważniejszy, bo wątpię (choć w sumie jest to możliwe), żeby sprzedawca sprzedał Ci używane baterie,ale to naprawdę mało prawdopodobne, niepokoi mnie to, że jeżeli pad Ci się rozłącza to i tak konsola uważa, że jest podłączony.Musisz się spytać kogoś kto naprawdę się na tym zna.
     
  19. swisteek

    swisteek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Derry,Ireland
    mhm... czyżby to był jakiś pierwszy poważniejszy problem z x'em slimem?? brak łączności pomiędzy padem, a x'em.
    sprawdź te baterie, a jak jest to świeży X to podbijaj z reklamacją. ;D
     
  20. DeepMatisyahu

    DeepMatisyahu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wziąłem pada od kumpla i u mnie nie działa! wziąłem pada przewodowego i działa więc to wina xboxa w poniedziałek zadzwonie do microsoftu zeby reklamacje złozyc i do serwisu xboxa, tylko problem ze sobie teraaz w wakacje nie pogram :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
     
  21. swisteek

    swisteek Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Derry,Ireland
    ciekawe czy ten błąd będzie się powtarzał...
    spoko loko granie nadrobisz później. ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum