1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z padem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez nygus86, Styczeń 13, 2009.

  1. nygus86

    nygus86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z padem moge właczyc xboxa za pomoca przycisku na padzie ale juz nie daje rady podpiac sie pod 1 z 4 kanałów
    Pad ma nowe dobre baterie a uzywam go od miesiaca az tu nagle podczas gry w gta komunikat please reconnect najpierw raz na godzine potem coraz czesciej a teraz nie daje sie juz w ogule nic zrobic :mad::mad:

    wie ktos ocb?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nygus86

    nygus86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dodam jeszcze ze konsola jak i pad sa nowe tzn z poczatku grudnia
     
  4. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    najbardziej podchodzą mi tutaj słabe baterie, ale mówisz że są nowe. Na Twoim miejscu długo bym się nie zastanawiał tylko dzwonił do m$ po nowego pada
     
  5. pauleta150150

    pauleta150150 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    K-ce (EPKT)
    wiesz co ja miałem podobnie ale gdy docisnąlem klapke od baterii pad zaczynał działać- jezeli mozesz to go najlepiej zareklamuj;d -
     
  6. lisfox1

    lisfox1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    York
    Wiesz nie wiem co masz na mysli piszac nowe baterie ale jak masz na mysli te dodane do zestawu to je poprostu wymien bo mialem taki sam problem i wystarczyla wymiana bateri. Albo nie wiem czy mi sie tylko wydaje ale jak wlozylem talkie jakies dziwne baterie do pada to jakos klapka byla luzna choc niby kazda bateriia AA chyba jest taka sama i czasami nie stykaly wystarczylo tylko dosisnac i bylo git :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum