1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ObiWan, Marzec 26, 2008.

  1. ObiWan

    ObiWan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ;)

    Xbox'a Arcade mam od kilku dni, a od wczoraj zauwazylem, ze podczas grania w gry przestaje dzialac pad - wyskakuje na tv napis Podlacz ponownie kontroler... Najczesciej blad wystepuje gdy uzywam przyciskow RB i RT (czasem LT i LB) i jest to denerwujace, bo akurat mam misje gdzie musze postrzelac, a strzelanie mam na RT i ciagle ten pad siada :/ Jedyna mozliwosc wlaczenia pada to przytrzymanie srodkowego X na padzie (control key czy jakos tak).
    Gdy juz podlacze spowrotem i klikne odrazu przycisk RB, RT, LT lub LB to pad znowu traci polaczenie i znowu wyskakuje napis zebym podlaczyl pada... Musze poczekac kilka sekund, i znowu moge grac na kilka min... Czego to moze byc wina ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
  4. xyz

    xyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z padem.

    Kup nowe baterie :) najlepiej Duracell. Lub tak jak spike mowil zadzwon do microshitu to dostaniesz nowego pada :)
     
  5. ObiWan

    ObiWan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z padem.

    Ta, tyle ze ja tego drugiego pada chcialem wlasnie wykorzystac na gre z bratem jakbym dostal, a tu pad sie zepsul ;(

    Nie ma jakiegos innego rozwiazania ? Jutro postaram sie kupic baterie, mam andzieje ze pomoze.
     
  6. Mariusz512

    Mariusz512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2007
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Problem z padem.

    Bateria w padzie sie rozladowała ... Mi tez pad sie wyłacza jak jest słaba bateria.
     
  7. basa

    basa Guest

    Odp: Problem z padem.

    Obiwan a sprawdzales w menu konsoli na wskazniku stanu baterii ile pokazuje ci kresek ? Przy dwoch juz moga sie dziac takie rzeczy zwlaszcza na niemarkowych bateriach. Najlepiej uzywac porzadne Varta , Energizer i jak przedmowca polecil Duracell.
     
  8. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Problem z padem.

    A te baterie , ktore sa dodane z padem do x'a mozna swobodnie ladowac w ladowareczce?
     
  9. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Problem z padem.

    Nie . To sa baterie alkaliczne a nie akumulatorki .
     
  10. ObiWan

    ObiWan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z padem.

    Ok dzieki za odpowiedzi, jutro lece po jakies porzadne duracelle, a narazie naprawilem (chwilowo pewnie) wylaczylem wibracje w padzie :p
    Moglby ktos podac cene duracellow?
     
  11. xyz

    xyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2008
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Problem z padem.

    Cena za 2 baterie nie przekroczy 4-5 zl
     
  12. Pedro28

    Pedro28 Banned

    Dołączył:
    Listopad 18, 2007
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z padem.

    tez mnialem ten problem, sprobuj podgac blaszki.tylko z wyczuciem! zebys nie polamal.
     
  13. ObiWan

    ObiWan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z padem.

    dobra dzieki wszystkim ;)

    rozwiazanie : duracell .
     
  14. karol191

    karol191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2008
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z padem.

    Duracell najlepsze i najdluzsze dzialajace bateria :D Kpuj zawsze te baterie.
     
  15. basa

    basa Guest

    Odp: Problem z padem.

    Albo lepiej zainwestuj , Duracelki sa drogie jak przeliczysz koszt to taniej wyjdzie kupic se ladowarke z akumulatorkami. Ja ostatnio wydalem 70 zeta na fajna ladowareczke laduje akumulatorki w 2 godziny (2szt) lub 4 godziny (4szt) w komplecie dostajesz 4 baterie AA 2600mAh z wylaczonymi wibracjami mozna na nich grac do 30 godzin wiec opcja jest bardzo fajne nie wydajesz na baterie nie musisz kupowac na zapas jakby ci sie skonczyly wieczorem a kioski byly zamkniete by kupic nowe :) Poprstu ladujesz wszystkie 4 i masz na zmiane jak jedne sie wyczerpia grasz drugimi :> Ja wybralem taka opcje i mysle ze 70 zl po kilku miesiacach sie zwroci.
     
  16. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z padem.

    POST SKASOWANY Z POWODU MOJEGO CHAMSTWA ;D Postanawiam sie poprawic ;)
     
  17. karol191

    karol191 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2008
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z padem.

    Ojej spokojnie :eek: gosc se napisal nowy temat i mozna go wykasowac i niebedzie szumu ( niewiem moze ten facet jest jakis nie ten tegest).I niema co wyzywac ja niektore 'uczucia' zachowuje dla siebie.
     
  18. ObiWan

    ObiWan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z padem.

    debilstwo ? w takim razie twoj post nazwe idiotyzmem poniewaz mialem inne baterie, tylko jakies niemarkowe... kreski byly na full, a ten problem i tak wystepowal
     
  19. realizer

    realizer V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Problem z padem.

    POST SKASOWANY Z POWODU MOJEGO CHAMSTWA ;D Postanawiam sie poprawic ;)
     
  20. basa

    basa Guest

    Odp: Problem z padem.

    Realizer i tu sie mylisz , markowe baterie od nie markowych roznia sie wieloma czynnikami , przedweszystkim tym ze te "niemarkowe" w wiekszosci nie potrafia trzymac stalego napiecia i to moze byc powod problemu opisanego w tym temacie. Nie wspomne tez o roznicach typu bateri alkaicznych AA, AAA (nie mowie tu o akumultorkach) ktore roznia sie ogniwami (typ C , typ D) a takze roznicami napiec od 1.3 do 1.5V. Dla przykladu sprobuj wlozyc zwykle baterie do np aparatu cyfrowego dobrej marki np na moim Olympusie jak wloze jakies baterie z Tesco to nawet sie nie wlaczy , i tak jest z wieloma urzadzeniami ktore nawet sie nie odpala na slabej jakosci bateriach - tak wiec podsumowujac uwazam ze wymowka obronila swoja teze :) nie kazdy sie orientuje jak duze sa roznice w bateriach , a sa duze (zazwyczaj kupujemy szity do pilota czy zagara na sciane i takie starczaja ale do lepszego sprzetu ktory wymaga pojemnosci bateri przynajmniej 2600 mhA kupujmy Energizer , Duracell ). Pozdro.
     
Wczytywanie...

Poleć forum