1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez frankejka, Wrzesień 29, 2011.

  1. frankejka

    frankejka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem.. mam dwa pady do pc Microsoft Xbox360 wireless i w pes 2012 widzi mi tylko jeden jest na to jakas rada??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    A czy podczas gry da się sterować 2 padem?
     
  4. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie ma opcji sprawdz czy masz wlaczony pad...
     
  5. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    2 pad wlanczasz tak: naciskasz taki mały guziczek na padzie miedzy LB a RB a potem guzik na przodzie ten kolo USB
     
  6. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    Może w lobby trzeba coś poszperać ostatnio jak graliśmy w kuzynem w Coda (splitscreen) pojawił sie ten sam problem- drugi pad niby prawidłowo zsynchronizowany a w grze pojawiał się komunikat żeby podłączyc drugiego pada.
     
  7. frankejka

    frankejka Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak pady oba pady sa włączone i widzi tylko jednego...( tego drugiego..) i nie wiem co z tym fantem zrobic.. a pad dziala normalnie wyszukiwałem go tak jak napisał kamil126P
     
Wczytywanie...

Poleć forum