1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez smok1221, Październik 14, 2011.

  1. smok1221

    smok1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    Witam

    W marcu kupilem urzywanego Xboxa 360 w komplecie byly 2 pady.Jeden z nich dziala bez zarzutow a jak podlacze drugiego to wiekszosc przyciskow niedziala tak jak powinny.Podam przyklad na grze forza motorsport 3. Jak wyscig sie zaladuje nagle samochod wrzuca sobie sam wsteczny bieg i jedzie do tylu a jak chce aby jechal do przodu wzuca sie jedynka obroty rosnaa na max`a a samochud stoi w miejscu.

    P.S:próbowalem takze z synchorizacja min 10 razy i nic oraz wymienilem baterrie na nowe

    z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Widocznie przyciski są powciskane. Rozbierz go i przeczyść, może pomoże.
     
  4. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    rozkrecic zobaczyc poszperac w internecie jak nie oddac komus do naprawy albo nowy na allegro;]
     
  5. T O M A S

    T O M A S Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    SGL
    mogą być zużyte mikro-styki,czyli najlepiej dać do naprawy
     
  6. smok1221

    smok1221 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 1, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Sandomierz
    Własnie kiedys chcialem go rozkrecic ale trzeba tam jakis specjalny srobokret czy cos tekiego.Wiecie jaki to.
     
  7. T O M A S

    T O M A S Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    SGL
  8. chladek317

    chladek317 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mialem tak problem ze swoim , przyciski nie dzialaly + sam sie wylaczal .
    Ale dalem do przerobki to gosciu mi przy okazji naprawil go i powiedzial przyciski nie mialy styku czy jakos tak .
    Polecam ci dac go do naprawy
     
  9. yaro555

    yaro555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    330
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Skierniewice, Poland
    Ja tam dopasowałem jakiś śrubokręt i też dało rade. A to jest chyba Torx 6 chyba. I przeczytaj sobie tutorial jak rozkręcać bo ja się mocowałem na pałe a pod plombą była jeszcze jedna śrubka ukryta.
     
  10. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    wyslij do M$ na zarejestrowana konsole co ma mniej niz rok albo skan rachunku od pada
     
  11. KeNq

    KeNq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko czy używaną konsolę Microsoft przyjmie? raczej nie ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum