1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zurek97, Listopad 7, 2011.

  1. zurek97

    zurek97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Witam jestem zielony w temacie xboxów więc proszę wyrozumiałość .

    Mianowicie mam dziwny problem z moim orginalnym padem , problem polega na tym że podczas gry się potrafi wyłączyć bez powodu tzn gram gram i pauza w grze i pojawia się okienko żaby podłączyć ponownie kontroler .... licze na pomoc .Czy to może być wina konsoli czy jednak pada?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie napisałeś najwazniejszego tzn czy pad przewodowy czy bezprzewodowy . Jeśli to pierwsze to pewnie rozładowane baterie, jeśli to drugie to pad pewnie popsuty
     
  4. zurek97

    zurek97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    głupi ja. bezprzewodowy
     
  5. zurek97

    zurek97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    baterie sa prawie pełne tzn nie ma jednej kreski tak pokazuje xbox . jak mam pełno to często działa super ale jak znika jedna kreska zaczyna wariować:(
     
  6. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    może ten slocik na baterie jest jakoś wyjeżdzony i niedokładnie trzyma. spróbuj mocno docisnąć i wtedy pograć i zobaczyc
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    W klapce od baterii masz taka metalowa blaszkę napchaj tam pazłotka powinno być git :)
     
  8. zurek97

    zurek97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
  9. zurek97

    zurek97 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    naprawiłem ! EUREKA ! na tym srebrnym dynksie na tej klapce z bateriami był jakiś osad zdrapałem go wykałaczką i działa ! dzięki za info ggdzie szukać problemu i za poświęcenie uwagi ! temat do zamknięcia
     
  10. GumiiS

    GumiiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Metalowa folia którą owijasz kanapki ;)

    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum