1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zioom97, Grudzień 7, 2011.

  1. Zioom97

    Zioom97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatno kupiłem xboxa 360 i on miał 1 pada. Dokupiłem kolejnego(pada) żeby grać w fife 12 z bratem, ale nadal chodzi tylko jeden pad, oby dwa są bezprzewodowe nie wiem jak skonfigurować tego dokupionego.Konsola go nie znajduje jak mam to uczynić pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Naciskasz taki przycisk na górze pada, taki malutki. To samo przy konsoli z przodu taki mały okrągły i się połączysz.
     
  4. Zioom97

    Zioom97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oooo dzięki wielkie w ogóle nie zauważyłem tego przycisku na konsoli.
     
  5. lukasz1038

    lukasz1038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    pad z rgh

    panowie mam taka sprawe zrobilem przerobke rgh i teraz pad mi sie wylacza co jakis czas w czasie gry mysze wyciagac baterie i wsadzac i mam na jakis czas bo pozniej to samo .prosze o pomoc. dziekuje
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdź na innych bateriach.
     
  7. lukasz1038

    lukasz1038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  8. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W klapce od baterii jest taka blaszka na środku wsadź tam kawałek papierka po prostu ta blaszka dobrze nie kontaktuje w czasie wczasów pad się wyłącza.
     
Wczytywanie...

Poleć forum