1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zioom97, Grudzień 7, 2011.

  1. Zioom97

    Zioom97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatno kupiłem xboxa 360 i on miał 1 pada. Dokupiłem kolejnego(pada) żeby grać w fife 12 z bratem, ale nadal chodzi tylko jeden pad, oby dwa są bezprzewodowe nie wiem jak skonfigurować tego dokupionego.Konsola go nie znajduje jak mam to uczynić pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    914
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Naciskasz taki przycisk na górze pada, taki malutki. To samo przy konsoli z przodu taki mały okrągły i się połączysz.
     
  4. Zioom97

    Zioom97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oooo dzięki wielkie w ogóle nie zauważyłem tego przycisku na konsoli.
     
  5. lukasz1038

    lukasz1038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    pad z rgh

    panowie mam taka sprawe zrobilem przerobke rgh i teraz pad mi sie wylacza co jakis czas w czasie gry mysze wyciagac baterie i wsadzac i mam na jakis czas bo pozniej to samo .prosze o pomoc. dziekuje
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprawdź na innych bateriach.
     
  7. lukasz1038

    lukasz1038 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  8. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W klapce od baterii jest taka blaszka na środku wsadź tam kawałek papierka po prostu ta blaszka dobrze nie kontaktuje w czasie wczasów pad się wyłącza.
     

Wczytywanie...

Poleć forum