1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z padem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MalinowyGosc, Marzec 3, 2012.

  1. MalinowyGosc

    MalinowyGosc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard Szczec
    witam. Mam mały problem z padem. A mianowicie,czy jest jakaś opcja żeby pady się nie rozłączały gdy nie są aktywne? Potrzebne mi to do wbicia osiągnięcia...
    Pozdro i z góry dzięki za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tylko jak masz przewodowy
     
  4. MalinowyGosc

    MalinowyGosc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard Szczec
    Ok dzięki wielkie. Tzn jestem w czarnej d..:( mam bezprzewodowe pady. Można temat zamknąć.
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Jedyne co możesz zrobić to naciskać jeden przycisk co 15 minut, przyklejanie analogów taśmą nie działa- sprawdzałem :D
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    co za problem kabel sobie dokupić
     
  7. MalinowyGosc

    MalinowyGosc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Stargard Szczec
    Hehe sam sprawdzałem analogi taśma zaklejałem. Tyle że to jest osiągnięcie w MK9 i bez tego jest absolutnie nie wykonalne;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum