1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pamięcią RAM w komputerze

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez VxMateoxV, Wrzesień 22, 2012.

  1. VxMateoxV

    VxMateoxV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam problem z pamięcią RAM w komputerze. Ostatnio upadł mi Windows i postanowiłem go przeinstalować. Miałem 1GB Ram, po instalacji zrobiło mi się 512MB. Mam 2 kości po 512MB każda. Próbowałem je poprzekładać ale nic to nie dało. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    Spróbuj włożyć jedną odpal a potem wyjmij i włóż drugą.Tak sprawdzisz czy obie są dobre.Jeśli tak to być może w biosie masz ustawione żeby karta graficzna adresowała sobie 512 MB.
     
  4. VxMateoxV

    VxMateoxV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 17, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem tak jak napisałeś. Włożyłem po jednej i obydwie działają. A w biosie co sprawdzić i zmienić? Bo za bardzo się nie znam na tym.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przenoszę do działu PC.
     
  6. speed980

    speed980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Glowno
    To zależy jaką masz płytę główną.Parametr ten może się nazywać np.GRAPHIC APERATURE SIZE.
     
Wczytywanie...

Poleć forum