1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z partami po sciągnieciu z jdownloader

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez BlackJack, Lipiec 26, 2009.

  1. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio ściągłem tą nową gre z 50 centem i nie moglem go wypakowac bo party byly uszkodzone teraz tez sie boje ze bedzie tak samo ;/
    ściągam Prototype i w jdownloader nie pokazuje mi plikow rar tylko tak jak by nieznane pliki

    zobaczcie sami : Imageshack - beztytuuzui

    Te pliki jak właczam w winrar pisze ze sa uszkodzone.
    Co mam zrobic? juz 2 raz tak mam

    ps. nie zwracajcie uwagi ze tam mam tylko 5GB, juz kilkanascie partow sciąglem wczesniej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Andrewww1991

    Andrewww1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chrzanów
    a jak wyglądają w folderze domyślnym??? jaka ikona... normalnie ikona biblioteki winrara czy nieznany plik?
     
  4. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    W winrarze otwórz tylko pierwszy plik r01, ew będzie po prostu .rar jako pierwszy plik, a on sobie reszte sam znajdzie.
     
  5. badzik94

    badzik94 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Otwórz tylko pierwszy plik i wypakuj. A te party które nie będą się chciały rozpakować (np. będą miały błędy crc) ściągnij przez przeglądarkę. Ja ostatnio ściągałem x-mena i musiałem 10 partów jeszcze raz ściągać. Powodzenia.
     
  6. chomik001

    chomik001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    jak masz błędy crc to otwierasz ten plik w winrarze dajesz napraw i on ci naprawia plik sam
     
  7. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Teraz daj 31part i już powinno być ok widocznie part 30 ma inna nazwę niż 31 i dlatego go nie znajduje i musisz znaleźć go ręcznie.
     
  9. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zauwazylem ze gdy wyskakuje mi ze mam podac 31 part, to mam podac plik nie o nazwie rar, tylko "r.31" moze by jakos zmienic ten plik? wpisalem poprostu w nazwie pliku te r.31 ale to nic nie pomaga, da sie jakos inaczej zmienic ten plik rar na r31 ?
     
  10. Raimondo

    Raimondo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Staszów
    Tu chodzi o rozszerzenie ".r31", nie o nazwę.
     
  11. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Jak ja ściągałem to był jeden plik winrar a reszta np r.20, r10 to włączyłem 1 part i wypakowałem normalnie. Sprawdź....
     
  12. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tez tak mam... mam pliki r.01, r.02 itp. i od 31 parta mam juz zwykle pliki rar, niechce mi ich wczytac bo wola r.31 a nie zwyky plik rar
    czaicie?
     
  13. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    a wyświetla ci się okno do wybrania parta? to jak do r.30 idzie a potem woła o parta kolejnego to daj jej 31part.rar czaisz?
     
  14. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no daje... i wtedy wyskakuje takie cos jak na obrazku czyli wola r.31.r00
     
  15. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To daj part 31 jeszcze raz.
     
  16. BlackJack

    BlackJack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ...

    roz********** mnie... jak by poszlo to bym chyba nie zakladal tego tematu
     
Wczytywanie...

Poleć forum