1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z patchami Daymos do PES 2013

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez delimos1, Lipiec 28, 2013.

  1. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Witam !

    Wczoraj odpaliłem po raz pierwszy PES-a 2013 pograłem przez chwile , ale szukałem jakiś patchy z dodatkowymi licencjami i znalazłem te od Daymos-a . Wszystko robie poprawnie zgodnie z poradnikiem ale w momencie w którym trzeba przenieść patche z pendrivea na HDD wyświetla mi się komunikat , że Nie można przenieść zawartości między profilami... wie ktoś o co może chodzić ??


    PS.Gram tylko na jednym profilu więcej nie posiadam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
  4. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    skąd pobrałeś ten patch ?
     
  5. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    bo ten patch jest z innej konsoli, albo pobierz z xbl albo baw się w horizon i zmieniaj numer profilu na swój
     
  7. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Duzo roboty w horizonie z tym jest jak myslisz ?
     
  8. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie trzeba tylko wziąć swój profil na pena i mieć na nim tego patcha a następnie pokopiować te numerki do pliku z patchem
     
    1 osoba to lubi.
  9. delimos1

    delimos1 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    167
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Lubin
    Ok dzięki za pomoc ;) Można zamknąć
     
Wczytywanie...

Poleć forum