1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z patchowaniem Dead Space'a 2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Szweł, Luty 4, 2011.

  1. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zassałem Dead Space 2, rozpakowałem, sprawdziłem abgx'em - wszystko na zielono - spatchowałem WavesPatcherem do Wave3 - pokazało, że jest OK. Nagrywam a mi tu płytę wywala... sprawdziłem spatchowany już obraz abgx'em i okazuje się, że na czerwono jest Video/PFI (czy jakoś tak)... wywaliłem, powtórzyłem operacje i ten sam błąd. Co jest grane? Czemu przed patchowaniem jest wszystko na zielono a po spatchowaniu już wywala czerwony komunikat? Jak to obejść? Bardzo proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Przecież ingerujesz w obraz to jakim cudem ma przejść pomyślnie abgx'a...
     
  4. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No OK, ale robiłem to dziesiątki (około 60) razy i było dobrze, czemu więc teraz wywala mi płytę?
     
  5. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wiecie co trochę tego wszystkiego nie rozumiem... skoro jest możliwość wgrania LT+ to czemu ludzie tego nie robicie... a później kolejna zabawa z pachtowaniem i zmienianiem wavów...Naprawdę nie rozumiem tego dziwnego zjawiska...Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego niektórzy są tacy dziwni i sami sobie utrudniają życie....?????????? - albo inaczej - dlaczego nie chcą sobie ułatwić???

    Proszę o zamknięcie tematu....
     
  6. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Może dlatego, że niektórzy ludzie oszczędzają pieniądze jak mogą i nie stać ich na cokilkumiesięczne wgrywanie poprawek za kolejne 100PLN, bo mają dom i dzieci na głowie. A starając się dzieciom umilić życie kupują im konsolę żeby zobaczyć ich uśmiech a nie posty jakiegoś "janusza", który nie ma pojęcia o czym pisze? Jeśli nie masz chłopie nic do wniesienia w temacie to nie pisz bzdur, i nie nabijaj sobie sztucznie posty! Ja chcę sobie ułatwić i zamiast bez sensu instalować LT+ do gier, które nie mają AP 2.5, wolę zpatchować grę do niższego wave'a a za zaoszczędzoną 100 kupić dzieciom to czego aktualnie najbardziej potrzebują.
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Reflash u kompetentnej osoby to 30-50zł, niedługo i tak wszyscy będą musieli przejść na LT+ bo nie pograją w tytuły z AP 2.5
     
  8. Szweł

    Szweł Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    !Shibby dobrze to ująłeś, "u kompetentnej osoby" może i tak, w Gdyni jest jeden chłop, który kasuje zawsze tyle ile za pierwszym razem 80-100. za 30 zeta, to ja chętnie nawet dziś podjadę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum