1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z patchowaniem Dragon Age

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez papiez4, Grudzień 4, 2009.

  1. papiez4

    papiez4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Witam!
    Posiadam xboxa z przeróbką iXtreme 1.51. Nagrywając wcześniej gry patchowałem je za pomocą X360.Wav3.Disabler do wave 3 i wszystko chodziło poprawnie. Dostałem niedawno bana i ściągnąłem grę Dragon.Age.Origins.PAL.PL.XBOX360-SKAZA, po czym spaczowałem ją właśnie tym programem na wave 3 bo wiem, że jest ona w wersji wave4. Po włożeniu do napędu pojawia się logo xboxa i nic się nie dzieje. Następną płytę spatchowałem 360WavesPatcher i dalej to samo. W końcu spróbowałem abgx360 i sposobem opisanym na forum i także to nic nie dało. Nie wiem czy to wina obrazu czy może ja coś źle robię ale zależy mi na tej grze a także boję się, że inne gry wave 4 też nie bedą działać. Proszę o pomoc :( Oto log z przerobionego obrazu za pomoca abgx360 :
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    gra ma wave 3 wiec powinna chodzic na 1.51
    jak nie chodzi to znaczy ze masz 1.5
    innego wytłumaczenia nie ma
     
  4. papiez4

    papiez4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Napewno mam 1.51 bo patchowałem inne gry wave 3 a 1.5 ma wave 2, ale spróbuje może jednak coś to da. Dziękuję za pomoc
     
  5. Diuran

    Diuran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skawina
    ja mam ix 1.51 sciaglem gre od skazy z ww.ufs.pl, da;początek, tak ze coś musisz źle robić, ja patchowalem 360wavespatcher, a czasami po spatchowaniu nie sprawdzasz jeszcze obrazu abgx??, jeśli tak to błąd on spowrotem robi wave 4
     
  6. HunterPL

    HunterPL Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    SKAZA <- wiele ludzi narzekało że to wadliwe obrazy trzeba być na bieżąco
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jakie wadliwe? Jedyny prawdziwy uploader gier w wersji PL... Jakoś znajomym gierki działają jego... On akurat jest sprawdzonym uploaderem. Do tego ja jak grałem na kopiach też nie miałem problemów z jego grami... Of course może się czasem coś zdarzyć bo nie bronię go ;)
     
  8. nowas89

    nowas89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    ZgN
    mialem 2 obrazy skazy z naszego downloadu i zadna nie działała, lecz znalazłem 100% działającą
     
  9. gecko84

    gecko84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też miałem tą wersje, nagrałem jak zawsze i ****... nie widzi płyty :/
     
  10. papiez4

    papiez4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Na zamieszczonym logu, który dałem u góry wszystkie testy są OK tylko jest verification failed. Może mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi i czy właśnie przez to gra może nie działać ??
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przeczytałbyś temat o błędach ABGX360 to byś wiedział, że jest to błąd taki, że gry nie ma w bazie danych - jest to normalne w grach PL + nie jest to groźne
     
  12. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    szczerze mówiąc mam to samo, spaczowane na wawe 3 i nie smiga, cod:mw2 przerobione na wawe 3 działa więc coś jest nie tak z tym obrazem chyba :/
     
  13. karpiu19

    karpiu19 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurde ja tej gry tez nie potrafie nagrac ;/
     
  14. papiez4

    papiez4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Dzisiaj nagrałem gre The Saboteur z pewnego źródła spatchowałem do wave 3 i też nie działa co robić ??
     
  15. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    spróbuj może przez active.iso
     
  16. marcinhome

    marcinhome Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ppf-o-matic3 ?? mi działa po zastosowaniu tegoż, a mam CHYBA 1.51
     
Wczytywanie...

Poleć forum