1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z patchowaniem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kamyk233, Listopad 12, 2009.

  1. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Czy jeśli spat****e Modern Warfare 2 za pomocą XB360 WAVE PATCHER gra zadziała na Ixtreme 1.51?
    Czytałem ten poradnik: http://xboxforum.pl/iso-f10/abgx360-patchowanie-z-wave-4-na-wave3-2-a-29068.html i mam pytanie:
    1. Pat****e albo XB360 WAVE PATCHER albo ręcznie za pomocą abgx360?
    2. Czy w najbliższym czasie wyjdzie jakiś Ixtreme, który uciągnie gry z WAVE 4 bez najmniejszego problemu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    Czyli wtedy nagrywam taka grę, czy to Tekken czy Modern Warfare 2, po teście abgx360 i odpalam bez problemu na X`ie? Na 100% ruszy mi na 1.61?
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. Joker-Night

    Joker-Night Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Świecie
    Musi ruszyć nie ma szans żeby nie chyba , że masz Roda . a tego nikomu nie życzę :) Pozdro
     
  6. kamyk233

    kamyk233 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Poznań
    no to przywróciliście mi panowie chęć do życia :D czy każdy napęd ma już dostępną wersję ixtreme 1.61? Bo z tego co widziałem to napędy BENQ i Samsunga. A co z lite-on`ami?
     
  7. kulus12

    kulus12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mój serwisant twierdzi że nie będzie iextrime 1,61 dla litka więc pozostaje tylko patchowanie lub iso, choć z czasem pewnie coś wymyślą
     
  8. 12freedy

    12freedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecinek
    Twój serwisant raczej nie pisze softu, więc nie wiem skąd takie sceptyczne wypowiedzi z jego strony.

    btw. nie polecam osobiśćie wave patchera, o wiele lepsza jest opcja abgx'a
     
  9. Roller

    Roller Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem pobrałem GTA: Episodes from Liberty City. Spaczowałem ją programem ppf-o-matic (mam iextrema 1.5) i gdy włączam grę, to pokazuje mi się logo Rockstara i konsola mi się zawiesza. O co chodzi?
     
  10. kurpiq

    kurpiq Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    3rd wave patch używam i nie zwiodłem się ani razu ;p ps. mam tez pytanie
    czy jak nagrałem gry i spatchowałem je 3rd wave-em to będą one działać na 1.61 albo 1.6 z tym activate (czy jakos tak) i czy jak nagram te activate (czy jakos tak) na płytę i na 1.51 wrzuce to potem gre nie przerobioną na wave 3 (przez 3rd wave) to zadziała czy nie ??
     
  11. SAMMAR

    SAMMAR Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 2, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. f0kus

    f0kus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sciagnolem gre z Wawe4 i co teraz posiadam abx360 najnowszy ixt1.6 w konsoli co zrobic zeby ja odpalic bo nie wiem co tam mam zaznaczyc a ABX zeby mi gre odpalilo po wypaleniu
     
  13. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    załamałem sie :/
    Spachowalem sobie coda do wave 3. Wkładam do konsoli, pisze o zainstalowaniu aktualizacji, instaluje, x sie uruchamia ponownie i tak w kółko.... jeszcze avatara teraz nie ma :mad: jestem offline. zaraz obszukam forum, jednak jak by ktoś coś wiedział...

    edit; ja piernicze, z tekkenem też tak jest

    edit 2: chyba znalazlem ;) http://xboxforum.pl/problemy-f23/problem-z-modern-warfare-2-a-29944-5.html
    ale i tak lipa nadal

    jeee dziaaała ! wystarczy pobrac najnowsza aktualizacje :D nawet awatar jest :DD
     
  14. kurpiq

    kurpiq Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    damianwroc
    to już pominę że powinno się dawać nie aktualizuj ze ściągnietej płyty ;p
    ale ty to juz powinieneś wiedzieć ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum