1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrive, a przerobka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomek3er, Grudzień 20, 2010.

  1. Tomek3er

    Tomek3er Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy w zaqsaadzie to moj pierwszy post, problem polega na tym ze przekopiowalem na pen drive dodatki do forzy od mojego znajomego z nieprzerobionej konsoli slim, natomiast moja konsola z nie widzi tego pendrive, mam konsole przerobiona w zeszlym roku nie wiem co to za przerobka, czy jesli wgram najnowsze oprogramowanie ze strony ms wszystko ebdzie dzialac bez zarzutu ???
    p.s. mam konsole bez hdmi jesli ma to jakies znaczenie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Najlepiej będzie jak ściągniesz sobie te dodatki z Complete Edition (są tu nastronie gdzieś linki) i wrzucisz je na pendrive, powinno chodzić. Ja wrzuciłem je prosto na hdd i hulają bez problemu.

    btw - masz pendrive "dostosowanego" do x360 tzn czy jest to zwykły sformatowany na fat32 pendrive czy włożyłeś go wcześniej do konsoli i "dostosowałeś"? (jest taka opcja w zakładce pamięć). Bo nie wystarczy po prostu wrzucić dodatków na pena tylko trzeba go najpierw dostosować a potem za pomocą xtaf usb wrzucić dodatki do folderu "content" pod odpowiedni numerek (jest know-how gdzie to wrzucić w którymś wątku - szukaj a znajdziesz).
     
  4. Tomek3er

    Tomek3er Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak pendrive jak podlaczylem u znajomego od razu go konsola dostosowala, wszystko bez problemu przekopiowalem(dodatki z xbl), tylko moja konsola nie wykrywa pendrive, jak jestem w zakladce "pamiec" mieli ale nie wykrywa.
    Dzieki za zainteresowanie.
     
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jakiego masz dasha ? od kinecta?
     
  6. Tomek3er

    Tomek3er Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Interfejs główny : 2.0.8955.0 o to chodzi ??
     
  7. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czasem trzeba wyjąć i włożyć ponownie pena na włączonej konsoli - ja tak robię jak czasem go xkloc nie łapie i to pomaga.
     
  8. Tomek3er

    Tomek3er Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Probowalem juz tego, ponawiam pytanie : mam konsole przerobiona w zeszlym roku nie wiem co to za przerobka, czy jesli wgram najnowsze oprogramowanie ze strony ms wszystko ebdzie dzialac bez zarzutu ???
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    możliwe że ten dash nie działa z tym od kinecta, chodzi o to że w slim masz juz kinect dash a u siebie tego starego, ściągnij dasha ALE zanim to zrobisz, zastanów się jaki masz firmware i czy będziesz grał online. Zrób metodę trzech dashy którą znajdziesz na forum i powinno smigać :) a jak Ci się nie chce szukać bo żeś leń to masz -> jestem leń
    ps. te dodatki nie jestem pewien ale mogą nie działać bez titleupdate
     
  10. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    sciagnij sobie nowszego dasha bo ten nie obsluguje pendrive
     
Wczytywanie...

Poleć forum