1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez borysziom, Czerwiec 2, 2010.

  1. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Moj problem jest następujący:
    Podłączam pendrive ktory jest sformatowany jako urządenie masowe, chce wrzucić grę i wyskakuje error za mało miejsca na dysku, wcześniej wszystko działało ok, zauważyłem ze teraz zamiast 400 kb wolnej przestrzeni system widzi 0 kb.

    Może ktoś miał podobny problem i umie go rozwiązać.
    Za pomoc z góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    sformatuj pendrive w PC, wsadz go do ixa, wejdz w ustawienia, pamiec i wez nowe urzadzenie i sformatuj pod konsola jeszcze raz. sprawdz czy to rozwiaze problem. pozdro
     
  4. borysziom

    borysziom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    199
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    zrobil bym to z przyjemnoscia ale mam tam wgrane gry a plyty mam dosc porysowane :)
    ma ktos inne rozwiazania ?
     
  5. omo

    omo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dlaczego konsola nie widzi mi np playera 1GB ( FAT 32 ) - zbyt wolny transfer ma player ?
     
  6. alphaaa

    alphaaa Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    A masz najnowszą aktualizację do x'a? Mi bez problemu widzi mp3, odtwarza muzyke etc. Chyba, że chcesz wykorzystać player'a jako pamięć do x'a, w takim razie niestety Ci nie pomogę bo ja korzystam z pamięci mmc 2gb + adapter usb.
     
  7. omo

    omo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wrócę do domu to sprawdzę wersję. Pena chciałem użyć do save'ow. mam też karte SD i jak coś kupię czytnik także możesz pomóc ;)
     
  8. omo

    omo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam interesuję mnie zapisywanie stanu gry na pendrive lub karcie SD, rozumiem, że najnowszy FW umożliwia to. Mógłby ktoś powiedzieć mi jak przygotować pendraka i kartę SD (2 GB) do pracy z ixem - do save'ów ?

    Pozdrawiam
     
  9. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    wsadzasz pena do konsoli, w opcjach systemu dajesz pamięć, i wybierasz pena i 'Dostosuj'. potem go formatuje pod X'a i gotowe, w czasie grania gdy pytam o nośnik do przechowywania danych wybierasz Pena i po sprawie.
     
  10. omo

    omo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem w tym, że konsola nie widzi moich 2 pendraków
     
  11. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    sformatuj jest pod PC w FAT32 najpierw.

    EDIT: Masz dash'a z obsługą penów jako Mass Storage Device? ( v9199 )
     
  12. omo

    omo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dash'a muszę sprawdzić ale chyba mam tego co pisałeś. Formatowałem w windzie na FAT 32. I nie widzi pamięci w konsoli.
     
  13. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    a jakiekolwiek inne urządzenie widzi Ci pod USB, bo zastanawiam się czy może nie masz jakiego problemu z portami USB ?! Wyczyść cache w systemie jeszcze.
     
  14. omo

    omo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Interfejs główny:2.0.9199.0 - taki mam. To jest ten dash ? Nie widzi playera 1GB w konsoli ale prąd idzie przez USB.

    Pozdro
     
  15. snake

    snake Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2007
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    jak nie wiesz to po co piszesz niemądry czlowieku ?

    ogolnie to poszukaj na forum to na 100% znajdziesz ;P
     
Wczytywanie...

Poleć forum