1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrive ;/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Daniello09, Sierpień 12, 2010.

  1. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam, mam problem z pendrive. Nie mogę go skonfigurować. Sprawdzałem na dwóch konsolach i dalej wychodzi ten sam błąd. Szukałem w szukajce, ale nie znalazłem podobnego tematu.
    Oto błąd który mi wyskakuje: http://img830.imageshack.us/f/imgp7588.jpg/
    Wiem że nie wyraźnie :D
    "test utraty danych zakończył się niepowodzeniem i nie można skonfigurować urządzenia. Użyj innego urządzenia".
    Pendrive firmy Intenso, 4gb, system plików to fat32.
    Co ciekawe jak daje skonfiguruj to xbox kasuje całą zawartość dysku, ale nie może go skonfigurować pod siebie.
    Na kompie próbowałem formatowania, defragmentacji, skanowania, praktycznie wszystkiego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    uszkodzenie pamięci można poprawne przylutować i będzie działać :D
     
  4. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    yy :D
    ale przecież w pendrive nic nie będę lutował :D
    Dodam że na pc jest wszystko ok.
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    po prostu twoj pen nie bedzie wspolpracowal z xboxem. nic juz z tym nie zrobisz.
     
  6. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nie dobrze ;/
    Ale dlaczego, czym się kierować jak będę kupował nowego, żeby współpracował z xboxem?
     
  7. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Większość pendrive'ów współpracuje z xboxem. Kup jakiegoś z SanDisk'a najlepiej którąśwersje cruzera. Taki chyba jest nawet w wersji dla x'a ( tylko droższy)
     
  8. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    u mnie działa kingston datatraveler 4 gb
     
  9. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ok dzięki wszystkim za przydatne posty.
     
  10. mlodypy

    mlodypy Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2009
    Posty:
    165
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Prabuty
    mi udalo sie z początku sformatować pena, ale później go użylem do kompa i teraz za każdym razem mam ten sam komunikat;/
     
  11. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    To mi się ani razu nie udało go skonfigurować pod xa. No ale nic, trudno ;d
     
Wczytywanie...

Poleć forum