1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrive

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MartinV, Listopad 14, 2012.

  1. MartinV

    MartinV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam mały problem. Dziś rano odpaliłem sobie XBOX'a i zauważyłem , że jeden profil zniknął. Później się okazało że jest on uszkodzony, dobra kij z tym nie był on za bardzo ważny. Pograłem trochę po południu, odpalam teraz i patrzę że żadnego profilu nie odczytuje. Coś jakby w ogóle pendrive nie czytało, nie wiecie co to może być ? Z góry dziękuje za pomoc.
    P.S 1 Dashboard był najnowszy, bo instalowany z płyty ACIII
    P.S 2 Klocek oczywiście przerobiony
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    hmm może coś z pendrive'em, tak sądzę ale mogę się mylić...
     
  4. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Przelacz na inne gniazdo jak to samo sproboj innego pena. Ja tez tak mialem okazalo sie pen do wymiany.
     
  5. MartinV

    MartinV Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pobawiłem się w odpinanie i podpinanie i w końcu wczytało.Patrzę save'y zepsute, ale odpalam Hitmana i wczytało normalnie bez żadnych problemów.
    Ktoś miał podobnie ?
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Tak pen pada w koncu wogule nie odczyta lub masz cos z gniazdem w xie
     
  7. SkipeR

    SkipeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Mój kolega miał podobną sytuację i okazało się że pen "pada" i było trzeba wymienić go na innego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum