1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrivem po update dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez IslandersPL, Sierpień 30, 2010.

  1. IslandersPL

    IslandersPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po aktualizacji tego pliku który microsoft wprowadził by pendrive by rozpoznawalny jako dysk z danymi mam problem.Gdy wgrywam jakieś piosenki lub nastepny update systemu kopiowanie idzie dobrze gdy wkładam pendrive do xboxa nie wykrywa na nim nic nowego w każdej kategori jest pusto co mam zrobic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. darmon71

    darmon71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mysle ze nowszy dashboard zablokowali na pendrive, poniewaz hakowali GS za punkty z pendriva.Ale nie jestem pewny do konca na 100%..
     
  4. IslandersPL

    IslandersPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a co mam zrobić żeby wgrywać na niego muzykę i dema bo kończę sciagac demo mafi 2 i chce w nia pograc a że mam tylko 1 wejscie do neta a nie mam kasy na router czy inna tego typu rzecz to nie połaczę się z live bo wyskakuje mi konflikt ip
     
  5. darmon71

    darmon71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. IslandersPL

    IslandersPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale nie mam modemu mam tylko karte sieciowa a gdy podłaczam kabel ethernet to najpierw szuka sieci a pozniej wyskakuje problem z ip.
     
  7. darmon71

    darmon71 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nalezy zrobic druga karte ethernet i kabel skrosowany i polaczenie mostkowe.
     
  8. IslandersPL

    IslandersPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    co masz na myśli zrobić druga kartę i połaczenie mostkowe a ten kabel to ten taki telefoniczny tak?
     
Wczytywanie...

Poleć forum