1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrivem ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez chudyosw, Sierpień 24, 2009.

  1. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Witam !! dzisiaj wkładał pendriva do kompa a tu mi wyskakują jakieś arabskie znaki , próbowałem go zformatowac i nic jest komunikat "nie można zformatować dysku , jest on używany przez inny problem " I tak za każdym razem. O co chodzi znacie jakiś program co mi pomoże ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DusiekPL

    DusiekPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2008
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grójec
    Jakiej firmy jest pendrive? Czy za każdym razem wyskakują Ci komunikaty w j.arabskim? Spróbuj go antywirusem na początek przeskanować
     
  4. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Jest to pendriv kingston dataTraveler. Teraz jak go odpalam to mam pusty ale nie moge na niego nic wgrać bo pisze mi że mam za mało miejsca gdy wchodze w właściwości to mi pisze Zajęte miejsce: 0.00 MB Wolne miejsce : 0.00
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    najprawdopodobniej go zalałeś... mój kumpel miał to samo, miał kingstona 4gb nosił go na smyczy z kluczami, szedł przez deszcz włożył do kompa i pisało 0 wolnego miejsca i 0 zajętego
     
  7. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Teraz znów mam tak że foldery co są w pendrivie są na arabsko ale jak wchodzde właściwości to pokazuję mi 1,23 Gb wolnego miejsca ( na 8GB) i potem moge na niego wkrywać coś ale tamtych nie mogę otwierać ;/
     
  8. chudyosw

    chudyosw Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ostrów Wielkopolski
    Dobra pendriva ZROBIONY wymuszone formatowanie załatwiło sprawe ;].

    Do zamknięcia dzięki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum