1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrivem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kolki782, Luty 18, 2014.

  1. kolki782

    kolki782 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam pytanie od kilku dni próbuje podłączyć pendriva żeby w gta pograć. Szukałem na internecie formatowałem wszystko jak jest odpisany moja konsola wogóle go nie widzi. Proszę o jakąś porade;]. Z Góry dziękuje.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam częstochowa

    adam częstochowa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2014
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ile ma gb i jak go sformatowałeś
     
  4. szpadek

    szpadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Masz rgh ? jaki to pendrive ? formatowałeś go w konsoli ?
     
  5. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak podlaczasz do konsoli ten pendrive to w jakim on jest formacie?

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  6. kolki782

    kolki782 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pendraive ma 16gb po formacie 14,4jest to GOODRAM. Na internecie pisało żeby go formatować FAT32 formatuje włączam do x wogóle go nie widzi. Wchodze w pamieć masową i mam tylko Jednostka pamięci i Gry zapisane w chmurce.
     
  7. szpadek

    szpadek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2014
    Posty:
    39
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    To dziwne masz w domu innego kompa/lapka ? Inny komp go widzi ?
     
  8. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdź inny pendrive :) czasem się zdarzało ze klocek nie widział jakiegoś pendrive a inny łapał bez większego problemu
     
  9. kolki782

    kolki782 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 18, 2014
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Komputer widzi laptop brata widzi
    Dobra zaczeło działać dzięki za pomoc temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum