1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrive'm

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez matoU, Czerwiec 29, 2010.

  1. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    HaJ. Mam mały problem, odnoszący się do pendrive'a.
    Zgrałem sobie kilka gier Arcade na w/w urządzenie, podłączyłem go do ixa i mi go nie wykrywa '-'.
    Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Z góry dziękówa :).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zeetu

    zeetu Banned

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    gry arcade odpalisz majac jtaga , nie ma mozliwosci grania w gry arcade bez tego.
     
  4. Hexor

    Hexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    A może ma wejście zawalone kurzem itp.
     
  5. litorTM

    litorTM Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    B-stok
    Spróbuj przeczyścić. Ja tak miałem, gdy przedmuchałe, xbox czytał pendrive.
     
  6. Krizz

    Krizz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
    Przecież nie da rady tak uruchomic. Trzeba Jtaga
     
  7. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Da się skądś ściągnąć tego Jtaga ?
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    HEHHEHHEHEHEH niezłe lecisz do galeri sław
    JTAG to przerobka xboxa, inna niż ta napędu.
    Przerabiasz go poprzez lutowanie itp.
    Musisz mieć dasha poniżej 8955 i konsole sprzed lipca 2009.
    Poczytaj zresztą o tym
     
  9. matoU

    matoU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 23, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem, dlatego pytam ;]
    W sumie, nie przejmuje się dziecinnymi wypowiedziami :)
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A ja wgrałem parę gier arcade z pena i mi działaja
     
  11. darks89

    darks89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    sformatuj pena w trybie FAT32 powinno działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum