1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z pendrivem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez coolboy, Kwiecień 19, 2011.

  1. coolboy

    coolboy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!

    Otóż mam pewien problem. Jak zrobiłem konfigurację w swoim pendrivie w xboxsie, po to by aktywować dodatkową pamięć, to teraz nie mogę odpalić pendriva na komputerze, gdyż wyskakuje że jedno urządzenie jest nie znane. O co właściwie chodzi?

    Z góry dziękuje
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Wystepuje taka sytuacja poniewaz struktura pendrive zostala zmienona na odpowiednia do X360.
    Aby spowrotem miec mozliwosc korzystania z pendrive na komputerze musisz sformatowac pendrive lub wyznaczyc tyle miejsca na pendrive ile chcesz (reszta bedzie przeznaczona do uzytku kompa).
     
  4. theds

    theds Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wrocław
    albo pendrak działa na kompie albo na x ,na dwóch rzeczach ci nie zadziała.
     
  5. coolboy

    coolboy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie teraz mam problem bo nie działa na dwóch :/
     
  6. theds

    theds Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    wrocław
    Najpierw spróbuj sformatować na kompie na fat 32 a następnie skonfiguruj go z xem
     
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz przystosować np. połowę pena do x'a i połowe do pc,robisz to w konsoli tam masz bodajże skonfiguruj etc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum