1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z piratami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bububox, Lipiec 11, 2010.

  1. bububox

    bububox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka na poczatku pozdrawiam wszystkich milosnikow xboxa 360
    mam taki problem i pytanko:
    posiadam konsole xbox 360 pirata zakupilem go z 4 pirackimi grami kolega nagral mi nowe trzy gry i nie moge ich odpalic na moim boxe a u niego nie ma problemu pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. p4shok

    p4shok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Skątowni
    Zapewne masz inny iXtreme niż on.
     
  4. bububox

    bububox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wiesz jestem blady w te klocki mozesz mi powiedziec co to jest ten iXtreme i co mam zrobic
     
  5. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
  6. zero2

    zero2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 17, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    hm... rozumiejąć "pirata" masz na myśli przerobioną zapewne tak żeby kopie zapasowe działały?
    Jeżeli tak, to po krótce przeróbka polega na zmianie oprogramowania napędu dvd (firmware) na pozwalający odtwarzać takie kopie..
    Jest ich kilka rodzajów a kolega p4shok miał na myśli że Twoja wersja oprogramowania (firmware) pewnie jest starsza od kolegi (Twojego), co jest równoznaczne z tym że gry z nowszym wave-m od tego,co obsługuje Twoje oprogramowanie mogą nie działać (nawet nie mają*prawa) :p
    tak łopatologicznie :D
    rozwiązaniem jest:
    zmień firmware na iextreme 1.61 ( jak nie grasz on-line) albo iextreme LT w najnowszej wersji ( jak chcesz korzystać z live "w miere bezpiecznie")
    jeżeli nie potrafisz - na co stawiam ;) znajdź kogoś kto potrafi, bądź też servis który oprogramowanie Ci upgraduje
    ostatecznie znajdź za pomocą funkcji SZUKAJ!! (to naprawdę nie boli) opis przerabiania gier na niższy wave..
    Pozdrawiam

    EDIT:
    aha.. piractwo jest nielegalne, nie zgodne z prawem i całkowicie go nie popieram :)
     
  7. bububox

    bububox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    male pytanko jeszcze gdzie mam tego szukac
     
  8. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    Na księżycu.
    Poszukaj na Allegro albo jedz na gielde komputerowa i tam popytaj, poszukaj jakiegos serwisu w twoim miescie
     
  9. bububox

    bububox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mistrzu ale ja jestem za granicami kraju i nie predko wroce co mi poradzisz
     
  10. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    to samo co wczesniej tylko z ta roznica ze poszukaj tam gdzie teraz jestes ;p
    ewentualnie zapytaj kolegi gdzie on przerabial itd
     
  11. bububox

    bububox Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz mi jeszcze powiedziec jak moge sprawdzic jaki mam naped czy samsung czy benq gdzie to moge sprawdzic poniewaz ja go kupilem przerobionego
     
  12. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
Wczytywanie...

Poleć forum