1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Play and Charge Kit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Banana96, Maj 12, 2010.

  1. Banana96

    Banana96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Witam. Jakieś pół roku temu zakupiłem Play and Charge Kit, i wszystko działało jak powinno, do czasu. Od około miesiąca mam takowy problem: wkładam akumulator (ten od zestawu), podłączam ładowarkę, i akumulator ładuje się jakieś 5-8 sekund, a później zachowuje się, jakby był w 100% naładowany. A po odłączeniu ładowarki pad chodzi 2 minuty i się wyłącza. Jaki może być tego powód, i jak (albo CZY) można to naprawić? Jakby co, to nie mam gwarancji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Moze juz baterie sa do wymiany ? Akumulatorki tez nie sa wieczne ?
     
  4. djpeterman

    djpeterman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj naładować inne akumulatory. Co do żywotności xboxowskich akumulatorów nie mogę się wypowiedzieć, ale podejrzewam że przedmówca ma rację.
     
Wczytywanie...

Poleć forum