1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Play & Charge Kit

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Misieksc, Czerwiec 24, 2010.

  1. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    witam mam taki problem mianowicie posiadam zestaw Play & Charge Kit i mam taki problem pad mi sie rozładował więc podłączyłem kabelkiem do konsoli ładowałem go do momentu aż zapali się zielona dioda w momencie jej zapalenia się odłączam kabelek a pad jest nada martwy energi wystarcza mu jedynie na załączenie konsoli zdalnie mrygnie tylko konsola się załączy a pad dalej martwy.

    Natomiast gdy podłącze z powrotem kabel do czerwona dioda pali się jakie 5 sekund i zapala się na zielono wie może ktoś w czym tkwi problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    padnięty akumulator - do wymiany
     
  4. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    aha no spoko czyli muszę iść i złożyć reklamacje :) bo raptem mam go 3 miechy i to było jego drugie ladowanie
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to znaczy czasowo jak długo go ładowałeś ?
    bo mi sie wydaje że jednak za krótko ....
     
  6. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    Tylko pamietaj ze na opakowaniu jest napisane DO 100 Ladowan :) przynajmniej u mnie tak jest napisane ;)
     
  7. Misieksc

    Misieksc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    no ładował się około 3-4 godzinki no i 100 ładowań napewno nie miał w 3 miesiące :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum