1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Play & Charge

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Seban_ZA, Październik 31, 2010.

  1. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Sprawa wygląda tak. Mam 2 pady bezprzewodowe. Kabelek ale jest nieoryginalny(nie posiada napisu m$ i jest jakiś taki niespasowany. Za to mam 4 akumulatorki ( 2 to battery pack od M$ a następne 2 są na akumulatorki) Otóż mam problem z ładowaniem tych akumulatorków jak i battery pack. Wina pewnie tkwi w tym niespasowanym kablu. Po 2 podłączam padniętego pada pod USB i dzieje się coś takiego. Na początku jak lekką wcisnę to zapala się zielona dioda, aby zapaliła się czerwona dioda to muszę trochę się pobawić zaś gdy wcisnę do końca to żadna dioda się nie pali a pad się nie ładuje i działa jakby był przewodowy z tym kablem USB. Co mam zrobić i co oznaczają te diody zielona i czerwona?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniekmaniu

    maniekmaniu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Zielona - pad naładowany
    Czerwona - pad się ładuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum